Nieuws - v.v. LEO

Nieuws

Herbenoeming leden vertrouwenscommissie (september 2022)

11 september 15:45  Het hoofdbestuur heeft de leden van de vertrouwenscommissie herbenoemd.meer »

338x gelezen

Geen plaats voor Grensoverschrijdend Gedrag bij vvLEO, de vertrouwenspersonen helpen.

9 maart 22:00  Het is goed te weten welke weg je binnen vvLEO kunt bewandelen als jij hiermee te maken hebt (gehad). Binnen vvLEO is er een plek waar je terecht kunt als je te maken hebt met zaken als seksuele intimidatie of andere ongewenste omgangsvormen. Dat kan bij één van de vertrouwenspersonen die vvLEO heeft. meer »

953x gelezen

Vertrouwenscommissie vvLEO - informatie & wie zijn de vertrouwenspersonen

18 maart 17:45  Al een aantal jaren is de vertrouwenscommissie actief binnen vv LEO. Sinds dit jaar zijn er twee nieuwe leden tot de commissie toegetreden en dat is een natuurlijk moment om de vertrouwenscommissie meer aandacht te geven. Wat doet de vertrouwenscommissie en waarvoor kun je bij ons terecht? De vertrouwenscommissie wil dat ieder lid zich veilig kan voelen in de LEO-gemeenschap. Het woord ‘veilig’ is voor ons de sleutel waar het bij onze commissie om draait. Mochten er zich situaties voordoen waarbij een gesprek met ouders, leiders en/of bestuur niet heeft geleid tot een oplossing meer »

790x gelezen

vertrouwenscommissie - Een rustig jaar voor de vertrouwenscommissie

7 juli 15:00  De Vertrouwenscommissie heeft een rustig jaar achter de rug, welgeteld kwam er geen één vraag of klacht bij ons binnen. Dat is heel mooi en een goed teken.meer »

821x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!