Nieuw Lid - v.v. LEO

Nieuw Lid

Aanmeldingsformulier Lid + Vrijwilliger

Welkom bij vvLEO, de leukste club van Assen. Door het invullen van dit formulier verzoek je om lid te worden van vvLEO.


Daarnaast vragen wij jou of je ouders om zich aan te melden als vrijwilliger bij vvLEO. 


Het lidmaatschap duurt minimaal tot het einde van het lopende verenigingsjaar (30 juni) en wordt zonder opzegging telkens met een jaar verlengd. 


Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen door middel van het invullen van het afmeldingsformulier via de website en dient uiterlijk op 10 juni van verenigingsjaar te hebben plaatsgevonden


De contributie loopt altijd door tot het einde van het seizoen (30 juni).


De vragen met een * zijn verplicht om te beantwoorden.


Pasfoto: Ben je ouder dan 11 jaar, dan moet er ook een foto bij je gegevens worden gevoegd. Het hoeft geen formele pasfoto te zijn, maar je moet wel herkenbaar (duidelijk en groot genoeg) op de foto staan. Ben je ouder dan 16, dan kan je dat zelf (gebruik de app voetbal.nl en log in met het e-mailadres wat je ook in dit formulier hebt opgegeven). Ben je jonger dan 16, stuur dan de foto naar ledenbeheer@vveo.nl


 


Bij aanmelding van buitenlandse spelers moet de FIFA apart toestemming geven. Is je nationaliteit anders dan "Nederlands" vul dan hieronder je nationaliteit in.


I.v.m. overschrijving van de vorige vereniging naar vvLEO


Indien dit niet het geval is vermeld : nvt

Vermeld hier de naam van betreffende voetbalvereniging.

Aanvullende informatie voor een vlotte en juiste verwerking en vervolgstappen.


Hierbij machtig ik vvLEO om maandelijks de verschuldigde contributie (zie website : Club » Lidmaatschap), via automatische incasso te innen. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld.


n.b.: U kunt zich uitschrijven tot en met 10 juni. De contributie loopt wel altijd door tot het einde van het seizoen (30 juni).

Digitale handtekening: "Ja, ik ga akkoord met het lidmaatschap van vvLEO en de daaraan verbonden kosten.


n.b.: U kunt zich uitschrijven tot en met 10 juni. De contributie loopt altijd door tot het einde van het seizoen (30 juni).


Ik heb kennis genomen van de lidmaatschapskosten en onderschrijf hiermee de respect- en gedragsregels".


 


Voor vragen kunt u terecht bij ledenbeheer@vvleo.nl


Word ook vrijwilliger bij vvLEO. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vul hieronder vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen contact met u op om te bezien wat de mogelijkheden zijn.

Wat kunt u als vrijwilliger voor de club betekenen?

Als u uw vrijwilligers profiel momenteel niet wilt doorgeven dan scrolt u naar beneden om de aanvraag lidmaatschap te verzenden.

=> * reden / motivatie is verplicht.
Fijn dat u vrijwilliger wilt worden bij vvLEO. Om elkaar van dienst te kunnen zijn, vragen we u zoveel mogelijk vragen in te vullen. Vanzelfsprekend gaan we discreet met uw antwoorden om.

Als de vermelde gegevens bij het lidmaatschap afwijken. Graag de afwijkingen/wijzigingen hieronder vermelden. Het betreft : Straat + Huisnummer, Postcode + Woonplaats, Telefoonnummer thuis, Telefoonnummer mobiel, E-mail adres
Vermeld hier graag uw : Hobby’s, Opleiding(en), Diploma's, uw Beroep, Ervaring vrijwilligerswerk, Bestuurlijke ervaring, Overige...
Hoeveel tijd zou u eventueel kunnen/willen besteden aan het vrijwilligerswerk bij vvLEO?
Als bij de vorige vraag iets niet vermeld staat, maar u zou dit graag willen doen of er meer over willen weten. Vul dit dan hier in bij "overige"

************************************************************************************************************** Hieronder kunt u informatie vermelden welke van belang kunnen zijn voor uw vrijwilligers profiel of van belang zijn voor het lidmaatschap. U kunt hier ook indien gewenst/nodig, medische gegevens vermelden waarvan u meent dat deze van belang kunnen zijn voor vvLEO. Uw privacy is hierbij gewaarborgd.


Als u nog vragen heeft mbt het lidmaatschap kunt u contact opnemen met: ledenbeheer@vvleo.nl


Als u vragen heeft mbt vrijwilligerswerkzaamheden kun u contact opnemen met : vrijwilligers@vvleo.nl

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.


Na het verzenden van dit formulier ontvangt u een kopie van deze aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres. Tevens ontvangt het ledenbeheer en de vrijwilligerscommissie hiervan een kopie en zal dit verder afhandelen. Binnenkort wordt er contact met u opgenomen betreffende de voortgang van het lidmaatschap. Bedankt voor uw aanmelding en welkom bij de leukste voetbalclub van Assen! U kunt het formulier nu verzenden.
* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!