LEO 3.0 - v.v. LEO

LEO 3.0

LEO 3.0                                                                         


Een vereniging is een mooi fenomeen. Een vereniging is namelijk echt van de leden. Natuurlijk is er een bestuur, natuurlijk zijn er allerlei commissies maar in een vereniging is iedereen evenveel de baas.


Voor elke beslissing een ledenraad bij elkaar roepen, is wat overdreven. Maar eens in de zoveel jaren (in dit geval zo’n 8 jaar) samen nadenken wat voor club je wilt zijn, is wel belangrijk en goed te organiseren. 8 jaar geleden deden we dit en noemden we het LEO 2.0. Jullie raden hoe deze sessie gaat heten.


We hebben, als bestuur, geen kant-en-klaar proces, maar willen het laten afhangen van de inbreng van de leden. We hebben wel een gezamenlijk startmoment. Daar hebben we nu al een historische avond voor gekozen; nl  8 Mei 2019.

Voor meer informatie en het vervolg, zie de hieronder geplaatste nieuwsberichten

LEO3.0 presentatie - tbv algemene ledenvergadering ALV 2019
LEO jeugdopleiding tbv algemene ledenvergadering ALV 2019

LEO 3.0 – Hoe staat het met LEO3.0?

1 juli 11:00  Aan alle betrokkenen bij vvLEO Vlak voor de Corona uitbraak in maart hebben we in een goede bijeenkomst bij LEO de belangrijkste adviezen bepaald. Daarnaast is er geïnventariseerd wie wil helpen met het uitwerken van het advies.meer »

2996x gelezen

LEO 3.0

10 mei 17:45  Voor elke beslissing een ledenraad bij elkaar roepen, is wat overdreven. Maar eens in de zoveel jaren (in dit geval zo’n 8 jaar) samen nadenken wat voor club je wilt zijn, is wel belangrijk en goed te organiseren. 8 jaar geleden deden we dit en noemden we het LEO 2.0. Jullie raden hoe deze sessie gaat heten. Bijgaand datgene, dat tijdens de avond opgehaald is. Het proces wordt nu verder vervolgd en uiteraard worden jullie dan weer geïnformeerdmeer »

1840x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!