LEO (LOON) JO17-2 - ST ROLDER BOYS JO17-2 - v.v. LEO

LEO (LOON) JO17-2 - ST ROLDER BOYS JO17-2

LEO (Loon) JO17-2

0 - 3

ST Rolder Boys JO17-2

Competitie

4e klasse (2e fase) 04

Datum

26 november 2022 13:00

Scheidsrechter

W. Valkema

Accommodatie

Sportpark Marsdiek
Peeloerweg 3
9409TS
LOON
tel. 0592-343012

Zaterdag, 26 november 2022

 

Vandaag spelen we thuis tegen Rolder Boys JO17-2. Alle spelers van vvLEO JO17-2 zijn aanwezig en om 12.15 uur verzamelen we in de kleedkamer van Sportpark Marsdiek.

 

Tijdens het omkleden nemen we de opstelling nog eens door én de tactiek. We spelen in de bekende 4-2-1-3 formatie. Zodra er verdedigd moet worden gaan de middenvelders wat compacter staan en bij de opbouw juist breed. Als iedereen klaar is gaan we gezamenlijk naar buiten om de warming-up te doen.

 

Om 13:18 uur start scheidsrechter Wybren Valkema de wedstrijd. Beide ploegen lijken, wat het spel betreft, erg op elkaar. Rolder Boys is fysiek wat sterker, wij spelen wat beter over. De verdedigers aan beide kanten zijn snel en goed op elkaar ingespeeld. Kansen zijn er veelvuldig maar echte doelpogingen niet. Bij vvLEO laten we in de omschakeling zo nu en dan steken vallen en dat resulteert in minder aanvals- óf verdedigingskracht. Ook het onderling coachen kan beter. Maar alles bij elkaar doen we het best goed! Zeker met de wetenschap dat Rolder Boys met slechts 0-1 van Borger heeft verloren. Met de verbeterpunten in het achterhoofd gaan we toch  tevreden de kleedkamer in, als de scheids het rustsignaal fluit.

 

Ook nu evalueren we de eerste helft en bespreken we de goede en minder goede punten. We nemen de tijd om even bij te komen.

 

De tweede helft start net als de eerste. Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd en in evenwicht. Het is dan ook niet vreemd dat er nog niet is gescoord. Toch lijkt Rolder Boys iets beter uit de kleedkamer gekomen te zijn dan vvLEO. Er moet hard gewerkt worden door onze verdedigers. En waar hard gewerkt wordt daar vallen spaanders. Rolder Boys gooit wat extra aanvalskracht in de strijd en daar zijn we niet tegen opgewassen. Ze weten drie maal te scoren. We proberen van alles en er zijn uitstekende kansen voor ons. De mannen van vvLEO laten zien dat er Mooie aanvallen van onze zijde leveren helaas niet het gewenste resultaat waardoor Rolder Boys uiteindelijk met de drie punten van het veld loopt. Ondanks dat is het mooi om te zien dat de boys van JO17-2 duidelijk stappen maken in hun ontwikkeling.

 

Alle supporters willen we bedanken voor hun aanmoedigingen! Volgende week spelen we uit tegen Wildervank. Uiteraard gaan we dan proberen om het tij te keren.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!