7 - 3

LTC 7

5e klasse 16

3 oktober 2020 14:50

Vandaag mocht LEO 6 aantreden tegen LTC 7. Vanwege de nieuwe Corona-maatregelen was publiek niet welkom. En omdat dit de nog enige wedstrijd was werd er op een verlaten sportpark om 10 voor 3 afgetrapt voor deze wedstrijd.

LEO begon prima aan deze wedstrijd maar wist de kansen niet te benutten. Na een kwartier spelen was het dan ook LTC dat de score wist te openen. 0-1.
LEO had even tijd nodig om hiervan te herstellen maar gelukkig kwam dat herstel wel. Voordat er een half uur gespeeld was, was het 2-1 voor LEO. Doelpunten van Mark en Daniël. En na 36 minuten was het zomaar 3-1. Wederom was het Daniël die wist te scoren.

En daarmee was het nog niet op voor de rust. LTC wist namelijk nog de 3-2 te scoren maar LEO wist ook nog een keer het net te vinden. Het was Ryan die de ruststand op 4-2 wist te brengen.
Na de rust was het ook LEO dat weer snel wist te scoren. Sil zorgde namelijk in de 49ste minuut voor de 5-2. Na een uur wist LTC toch nog weer terug in de wedstrijd te komen door de 5-3 te scoren.
Hierna kreeg LTC ook nog wel wat kansen om nog dichterbij te komen, maar Férian wist z'n doel verder schoon te houden.

LEO wist uiteindelijk in de laatste 10 minuten de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Nog twee doelpunten van Ryan bepaalden de eindstand op 7-3.

Na drie nederlagen dus eindelijk weer een overwinning voor LEO 6. En nu deze lijn maar weer verder doortrekken.
Volgende week gaan we naar Eelde om daar te gaan spelen tegen Actief 2. Aftrap: 16:00 uur.