Contributieverhoging per 1 januari 2019

5 januari 2019 15:00


Als besloten bij de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 12 december jl. zal de contributie per ingang van dit jaar iets omhoog gaan

Contributieverhoging per 1 januari 2019

 

Als besloten bij de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 12 december jl. zal de contributie per ingang van dit jaar iets omhoog gaan. Zie hiervoor onderstaand schema:

De contributieverhoging kent verschillende redenen:

  • Zoals ieder jaar hebben we te maken met een kleine inflatiecorrectie;

  • In juli 2018 hebben we te maken gehad met forse vernielingen aan onze accommodatie, waarvoor we tot op heden geen vergoeding hebben mogen ontvangen;

  • Het zal u niet ontgaan zijn dat er in onze kantine al enige aanpassingen doorgevoerd zijn. Echter is deze klus nog niet geklaard en is er de grote wens om de vloer onder handen te nemen. Een grote investering die op dit moment niet met de huidige begroting gedaan kan worden.

  • Een laatste reden voor de verhoging vloeit voort uit de verminderde ouderbetrokkenheid. Het wordt steeds lastiger om alle functies ingevuld te krijgen. Zo ook de Sponsorcommissie, die op dit moment zwaar onderbezet is. Een voltallige en goed werkende Sponsorcommissie kan al snel 50% meer rendement behalen dan dat het nu doet. Geïnteresseerden in de Sponsorcommissie kunnen zich melden bij het hoofdbestuur via hoofdbestuur@vvleo.nl.

 

Hoofdbestuur vvLEO 


voor lidmaatschap vvLEO zie : https://www.vvleo.nl/207/lidmaatschap/

Delen

Lees meer over:
#alv #beleid #contributie #lid

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!