SVZ E1 uit Zeijen is vandaag onze tegenstander in het mooie Zeijen

25 april 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

De warming-up voor LEO E1 in Zeijen, het veld is slecht en zeker niet in ons voordeel.

Met hier en daar wat kleine pijntjes spelen we in een aanvallende opstelling. Daan gaat voor de verdediging spelen die gevormd wordt door Mark en Finn. Tiemo speelt op de nummer 10 positie en is verantwoordelijk voor de passes op de vleugels. Jop en Niels spelen op de vleugels, beide heren zijn snel en spelen de bal mooi in de diepte. De eerste helft gaat gelijk op, zowel SVZ als wij hebben diverse kansen. Karsten redt op de harde schoten van de spitsen van SVZ, Karsten groeit in de wedstrijd. Het publiek van de tegenstander heeft het over de prachtige reddingen van de goeie keeper! We raken nog tweemaal de paal, Stefan en Tiemo spelen de bal werkelijk super over, wat een samenspel. Een knal uit de tweede lijn, de keeper van SVZ redt maar……daar duikt Lars op en jaja weer scoort Lars 0-1. Op naar de ranja in het prachtige MFA gebouw van SVZ.

In de rust spreken we af om plankgas vanaf de aftrap te gaan. De mannen van de E1 zijn scherp. Binnen een paar minuten is het 0-2 en direct is het SVZ die de 1-2 maakt. “En nu wij” hoor ik mezelf roepen, 8 minuten later is het 1-6. Met o.a. een werelddoelpunt van Daan van 20 meter in de rechterbovenhoek! Maarten haalt nog eens uit vanaf de linkerflank, Julian Stoker die de keeper test met een schitterende boogbal. Mark wil graag nog even in de aanval, daar gaat ie en ook Mark scoort zijn goaltje. Uiteindelijk speelt iedereen een super wedstrijd en winnen we met 3-8 door doelpunten van Lars (2), Tiemo (2), Daan (2), Mark en Stefan. De samenwerking van het team was vandaag zo goed, echt een genot om naar te kijken.

Tiemo die vandaag één van de motoren op het middenveld was.

Een tweede plek in de ranglijst, de topper tegen Stanfries (nr. 1) komt eraan mannen, maar eerst volgende week nog tegen Borger.