1 - 8

Asser Boys E1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 16

29 november 2014 8:45

Handje schudden en dan snel bewegen, het is 2 graden bij aanvang van de wedstrijd.

Wij spelen vandaag in het vertrouwde “LEO ROOD” tegen Asser Boys. Met de E2 hebben we in het begin van de competitie met 1-10 verloren van Asser Boys E1. Het is koud met een ijzige wind, we beginnen sterk. Noud komt vandaag helpen en Thomas is ziek, beterschap voor hem. Met mooi voetbal krijgen we een paar mogelijkheden. Julian Stoker speelt de bal op Tiemo, die speelt Stefan aan. Steef kapt en geeft de bal voor, waar De Sik tekent voor de 1-0. Asser Boys begint nu wat meer druk te zetten, wij moeten echt terug. Noud en Julian hebben hun handen vol, gelukkig redt Karsten diverse malen. Ook hij kan echter niet voorkomen dat Asser Boys de gelijkmaker scoort 1-1. Voor de rust lopen ze uit naar 1-3. Terwijl Steef voor de ranja nog de lat laat trillen, het publiek telde het doelpunt al (jammer genoeg hebben we nog geen doellijntechnologie...). Vandaag had de ranja wel thee mogen zijn brrrrrr.

Tiemo met deken, als wissel was dit echt nodig!

De tweede helft begint en wederom staan we, net als vorige week, binnen een paar minuten met 1-6 achter. Het is jammer en moeilijk te verklaren waarom dit gebeurt, niet scherp genoeg? We blijven wel voetballen en krijgen zelf ook nog wat kansjes, Tiemo met een prachtig geplaatst schot dat nét de goal mist. Stefan en Jop met schoten uit de tweede lijn zijn een prooi voor de keeper van Asser Boys, die een goede wedstrijd keept. Ook onze Karsten redt hele mooie schoten, echt top Karsten.

Eén van de aanvallen van LEO E1 in de tweede helft.

Julian Stoker slingert langs twee verdedigers, haalt uit maar weer redt de keeper van Asser Boys. Asser Boys zet nog een keer aan en bepaalt uiteindelijk de eindstand op 1-8. Op naar de warme chocolademelk.