27 september 2014 9:00

De tactiek van vandaag bespreken voor de wedstrijd.

De E1 heeft weer versterking van E2, zowel Noud als Finn doen mee vandaag. Op naar het veld om de warming-up te doen.

Een plaatje van de warming-up van de E1 in Zuidlaren.

Thomas is aanvoerder en wint de tos, wij trappen af. Daar is ook gelijk de eerste kans na 30 seconden spelen. Tiemo gaat alleen op de keeper af, maar twijfelt tussen een schot en voorzet, net naast… De aanval die hier uit volgt van Zuidlaren is wel raak, 1-0. Een minuut of vijf zijn we gelijkwaardig met kansen over en weer. Dan zet Zuidlaren aan en met “voetbal uit een boekje” lopen ze voor de ranja uit naar 4-0. In de kleedkamer bespreken we hoe we de tweede helft gaan spelen. Feller op de bal jagen en de duels aangaan om te winnen.

En ook de eerste vijf minuten van de tweede helft krijgen we kansjes, Zuidlaren breekt echter uit met één maal raken, spelen ze ons uit positie en scoren binnen een paar minuten 5 maal. Julian Stoker, Finn, Dyon, Noud en Karsten verdedigen met alles wat ze hebben en voorkomen dat Zuidlaren met dubbele cijfers, die met een twee beginnen, gaan winnen.

Noud onderschept hier de bal nog, maar er is geen houden aan, Zuidlaren komt er zo snel uit.

De voorwaartsen van ons, Tiemo, Stefan en Jop kunnen het niet meer belopen, zo loopt Zuidlaren uit naar 12-0 en verliezen we vandaag van een tegenstander die twee maatjes te groot is op dit moment voor LEO E1.

Jullie inzet was vandaag prima, de felheid op de bal kan beter, daar gaan we op trainen mannen.