Be Quick (zaterdag) 1

16 september 2014 20:00

Scheidsrechter

Wim Biemold

Dinsdagavond om 20.00u stond de oefenwedstrijd LEO 1 - Be Quick za1 op de planning. LEO speelde vorig seizoen met 2-2 gelijk en wist dat het een lastige tegenstander tegenover zich had. Dit merkten de LEO Leeuwen dan ook direct. Be Quick had veel dreiging naar voren en kreeg een aantal kansen. LEO kwam in de eerste helft weinig door de verdediging van Be Quick. Gelukkig voor LEO bleef het 0-0 en LEO kon zich richten op de tweede helft.

LEO begon direct scherp aan de tweede helft en Be Quick was ook duidelijk de mindere partij op dat moment. LEO kwam een aantal keer gevaarlijk door de verdediging van Be Quick. Na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben werd Lars de diepte in gestuurd waardoor hij oog in oog kwam te staan met de keeper. De 1-0 was een feit. Na de 1-0 werd het voor Be Quick lastiger ondanks een grote kans die de spits van de Groningers niet wist af te ronden door uitstekend keeperswerk door de sluitpost, Jasper Kromdijk, van LEO. LEO bleef veel druk vooruit zetten en kon hierdoor zelf veel gaan voetballen. Met nog ongeveer 20 minuten te gaan gaf Wesley een fantastische pass op Thorsten die de keeper in één beweging wist te passeren. Het gevolg was een geweldig doelpunt en weer mocht het publiek, dat vooral uit personeel van "The Famous Beefeater" bestond, gaan staan om de 2-0 te vieren. LEO kreeg nog een aantal kansen waaronder één hele grote van onze, op dat moment, aanvoerder. Op basis van de tweede helft heeft LEO verdiend gewonnen.

Aanstaande zondag mag de equipe van Freddy Strating thuis aantreden tegen Nieuw Roden (aanvang: 14.00u). LEO wil de goede reeks doorzetten en de 3 punten in Loon houden.