F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 15

14 mei 2014 19:00

Scheidsrechter

Wim Smit

Om 19.00 uur fluit Wim Smit de scheidsrechter vandaag de wedstrijd tegen Vako F1 opgaan. Vako is gelijk fel en speelt mooi de bal over, LEO F1 heeft geen antwoord. We zijn steeds een stapje te laat bij de bal, gelukkig hebben wij Marijn.

Marijn dapper in actie tegen Vako.

Vako krijgt diverse kansen die gelukkig voor ons eindigen op paal en lat, bij elkaar wel vijf keer. Dan weet Vako toch de score te openen, van rechts in de korte hoek schieten ze de 0 -1 binnen. De mannen van de F1 kunnen geen vuist maken en Vako is heer en meester. Vanuit een hoekschop scoren ze de 0-2, dat is even wennen voor ons gezien de laatste wedstrijden. Nog voor de ranja krijgt de Sik een kans op de 1-2, een knal die ook op de lat eindigt. We gaan rusten met een 0-2 achterstand. Thea zorgt voor een heerlijke beker ranja. We spreken af dat we meer gaan overspelen en als je de kans krijgt om te schieten dan gaan we dat proberen.

De tweede helft is vijf minuten oud als Julian Stoker de bal op het middenveld verovert, hij kapt naar rechts en bedenkt zich geen seconde en haalt verwoestend uit vanaf 20 meter……1-2. Wat een fantastisch doelpunt!

Julian Stoker die meerdere keren uithaalt van grote afstand.
Een paar spelmomenten uit een super spannende wedstrijd, wat een wilskracht van de F1.

De mannen geloven er weer in, nu spelen wij de bal snel rond. Tom verstuurd een paar mooie passes naar Tygo, Thomas en de Sik die zoeken de diepte, maar het doelpunt blijft uit.

Tom die weer mooie passes verstuurd en dreigend opkomt.

Vako breekt uit via de rechterkant, maar door het storen van Dyon kan hun spits niet goed uithalen en Marijn redt. Een hoekschop van rechts getrapt door Julian Stoker die precies op maat is voor Thomas die snoeihard inkopt 2-2.

De hoekschop van Julian Stoker die Thomas hard inkopt en zo de 2-2 maakt.

“En nu gas geven!” hoor ik mezelf roepen, haha. Dat doen we dan ook. Eerst krijgt Tygo een mooie kans, net naast.

Tygo die fel uithaalt……nèt in het zijnet.

Een tel later gaat de Sik alleen op de keeper af, die goed uitkomt en een doelpunt voorkomt.

De Sik die over kopt uit een hoekschop.

Een hoekschop voor Vako en die zijn gevaarlijk……2-3. Wij proberen nog de gelijkmaker te scoren. Daniel, Dyon en Noud gaan zoveel mogelijk mee naar voren, we raken nog eens de paal en dan breekt Vako uit en schiet via een “LEO-been” de 2-4 binnen en bepaalt zo de eindstand. Jullie hebben de tweede helft echt met zoveel inzet gespeeld, mijn complimenten mannen. Echte TOPPERS!!