26 oktober 2013 10:00

Accommodatie

Onbekend

26 oktober, ACV F2 – LEO F1

Vandaag staat de uitwedstrijd op het progamma bij ACV. Bij aankomst op het sportpark Univé, de eerste hindernis “een hardloop wedstrijd” , we slingeren tussen de afzetlinten door op weg naar het sportpark. Het is mooi voetbalweer, tijdens de warming-up is er veel plezier en lol. Deze keer hebben we een jongedame als scheidsrechter, we beginnen sterk. Een mooi opgezette aanval over links door Julian Sikkema, die door Tom bijna hard ingeschoten wordt, maar…..gelukkig staat Tygo erachter die alsnog de 0-1 binnen tikt. We hebben een aantal beste kansen, schoten die dapper door de keeper van ACV gepareerd worden met hulp van lat en paal. Voor rust komt ACV op 1-1, op naar de ranja.

We bespreken ons veldspel, “vakantiespel” van de 1ste helft.

De 2e helft begint en binnen 30 seconden is het 2-1 voor ACV, het spel blijft gelijk opgaan. Zowel ACV als wij krijgen diverse kansen: Noud en Daniel verdedigen samen met Marijn op dappere wijze het LEO doel. Thomas en Dyon werken hard op het middenveld. Thomas vecht stevige duels uit, die hij vaak weet om te zetten in balbezit. Een vrije trap op 15 meter van goal van ACV, Thomas schiet hard, maar helaas op een been van de verdediger van ACV, die gelijk de tegenaanval opzet, die er door Noud voortreffelijk wordt uitgehaald. Noud passed op Dyon, Dyon speelt de bal op Julian Stoker, die soleert langs een aantal spelers van ACV en schiet met links de bal onder de keeper door, die langzaam op de doellijn af rolt……voor de zekerheid knalt Thomas de bal in de touwen: 2-2. Ondanks het harde spel van ACV blijven we voetballen, en scoort Tom de 2-3 met nog 2 minuten op de klok. ACV valt aan, de druk neemt toe en met een beetje (heel veel) geluk maakt ACV dan toch nog de 3-3. Uiteindelijk hebben we door te blijven voetballen een punt verdient, jullie kunnen trost zijn op jezelf dat jullie vandaag op deze manier gespeeld hebben, mannen van de F1.