14 september 2013

Accommodatie

Onbekend

1e competitiewedstrijd. 14-09-2013        SJO JV Oostenburg F1 – LEO Loon F1

Het weer was slecht, het veld was nat. Gelukkig had onze leider Martin voor iedereen een schitterende paraplu meegenomen. (Bedankt!) en konden we enigszins droog naar de wedstrijd kijken.

1e helft.
De spelers van Oostenburg gingen behoorlijk enthousiast van start. Hier schrokken onze spelers toch wel wat van. Dit is toch wel andere koek, in vergelijking met de vorige wedstrijden. Daarnaast is het toch wel wennen op een nat natuurveld, wanneer je gewend bent aan kunstgras.
Ondanks alles waren toch een paar mooie aanvallen van onze kant. Onze aanvallers kwamen een paar keer tot een schietkans.  Helaas ging de bal naast of werd de bal vroegtijdig onderschept door de tegenstanders.
De tegenstanders hadden echter ook een aantal goede aanvallers. Gelukkig konden Dyon, Noud en Daniel de meeste aanvallen wel in de kiem smoren. Verder had onze keeper Marijn toch een paar mooie reddingen. Vanuit een corner valt de 1e goal voor de tegenpartij en staan we 1-0 achter.
Even later valt de 2e tegengoal en staat het 2-0 achter. Maar dan komt uit een mooi opgezette aanval, waarbij Julian Stoker de bal handig meegeeft aan Thomas en Julian Sikkema, de bal wordt mooi voorgezet en Tom weet het af te maken met een mooie goal!
Daarna weten de tegenstanders, (ondanks een aantal super verdedigingsacties van onze verdedigers en reddingen van Marijn) 3x te scoren. Er waren nog wel een aantal aanvallen van onze aanvallers, maar met 3 schoten op de paal , zat het ons ook niet echt mee.  5-1 is de stand bij rust.

2e helft.
De 2e helft begint al een stuk beter. Onze spelers hebben waarschijnlijk weer toverdrank gehad in de rust. Mooie aanvallen van uit onze kant.
Met een mooie pass van Thomas wordt Julian Sikkema gelanceerd en scoort de 2e goal voor LEO.
De tegenstander is toch wel wat verbaasd. (het is net of er een ander team uit de kleedkamer is gekomen). Helaas weten ze toch nog een keer een tegenaanval uit te voeren. Eerst een keihard schot die helaas net langs Marijn gaat, maar toch nog wordt weggewerkt door Noud. Helaas was de volgende aanval wel raak en staat het 6-2 .
Maar onze spelers hebben er nu ook zin in en de ene aanval volgt na de andere.  Thomas heeft nog een prachtige kans, breekt door en lobt de bal over de keeper heen. Helaas net in het zijnet. De volgende aanval is echter al weer in de maak. Via Daniel komt de bal bij Dyon die de bal passed naar Julian Stoker. Die weet de bal net op tijd door te passen naar Tom die er mooie goal van maakt. 6-3 Vanuit een corner, waarbij de bal via diverse spelers uiteindelijk door Julian Sikkema in de goal getrapt. Het 6-4. Net voor het einde van de wedstrijd scoren de tegenstanders nog 1 goal en eindigt de wedstrijd in 7-4.