Lonerstraat 100 A
9403TD
ASSEN
tel. 0592-301000

Altijd een leuke wedstrijd met veel goals. Ook vandaag leek dit te gaan gebeuren. Een snelle aanval over rechts zorgde direct voor dreiging. Ralph Strating gaf de bal strak voor op aanvoerder Stefan Wagenaar, die op zijn beurt subliem af wist te werken. Achter het standbeen langs wist de flankenflitser de doelman te passeren. Dit was één van de weinige goede kansen in het eerste bedrijf voor de uitploeg. Het werd namelijk flink achteruit gedrukt door een sterk Asser Boys. De thuisploeg kreeg halverwege de eerste helft een penal mee omdat Lars Uineken op een meter afstand de bal wist te keren. Helaas bleek Jasper Dussel vandaag wederom de keeper te zijn, tot grote verbazing van Lars Uineken. Het kanon van Stadskanaal, uhh Assen, wist de penal te benutten. Vlak voor rust groeide LEO wat meer in de wedstrijd. Zo ging de uitploeg met een iets beter gevoel de rust in.

Na de thee leek de wedstrijd wat meer in handen te komen van LEO. Met wat kansen over en weer was het LEO dat er snel uit kwam. Een prachtige opening van Dennie Werink op Ralph Strating zorgde voor de 1-2. Ralph haalde verwoestend uit en liet de keeper van de Assenaren kansloos. LEO kreeg steeds meer kansen, zo wisten Tom ten Brink en Jochem Hiemstra de wedstrijd in eerste instantie de wedstrijd nog niet in het slot te gooien. Laatst genoemde deed dit enkele minuten later wel. Stefan Wagenaar werd de diepte ingestuurd en kwam oog in oog met de keeper te staan. Balletje breed en Hiemstra tekende voor zijn eerste competitie goal voor de eerste selectie. Dit zorgde direct voor de 1-3 eindstand.