Fit Boys F1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 15

8 maart 2014 11:00

Start van de 2e competitie ronde

Op een zonovergoten “Marsdiek” spelen we vandaag onze eerste thuiswedstrijd tegen Fit Boys F1, een lastige tegenstander voor ons, zo blijkt uit de vorige uitslagen.

Op de parkeerplaats is het weer ouderwets druk op de eerste competitiedag.

Wij hebben deze competitie en in de zaal nog niet kunnen winnen van Fit Boys F1, de wedstrijden waren wel spannend, maar Fit Boys ging vaak met de winst naar huis. De mannen van de F1 zijn er klaar voor vandaag, de zon schijnt heerlijk. Aan het weer kan het niet liggen. Vandaag fluit Hobie Huizer. Hobie roept de spelertjes bij elkaar in de middencirkel om de handjes te schudden.

Hobie kijkt toe hoe de spelertjes handje schudden voor de wedstrijd.

De eerste 5 minuten is Fit Boys sterk en krijgen gelijk een paar kansen, maar we hebben Marijn! Met een prachtige redding in de korte hoek voorkomt hij een doelpunt, de hoekschop die volgt, eindigt op de vuisten van Marijn. Met een verre uittrap (over de middenlijn) komen onze voorwaartse in stelling. Tom komt op rechts vrij en bedenkt zich geen seconde, hij haalt gericht uit en…… de 1-0 staat op het scorebord.

Tom met de 1-0 en Julian Stoker die de 2-0 voorbereidt.

Vanaf de aftrap zijn we gelijk weer fel op de bal, Julian Stoker verovert de bal op het middenveld en soleert over links tot de achterlijn. Hij geeft een mooie voorzet die wederom door Tom wordt ingeschoten, de bal zweeft over de keeper van Fit Boys zo de kruising in (wat een prachtig doelpunt) 2-0. Tom springt in de armen van de coach om zijn doelpunt te vieren.

“De Sik”(Julian Sikkema) schiet knetterhard op de paal

Tygo vecht één van de vele duels uit om de bal.

Fit Boys trapt af en opent gelijk de aanval, onze verdedigers Thomas en Noud spelen compact en krijgen hulp van Daniel, Dyon en Julian Stoker. Marijn redt diverse keren op harde schoten van de spitsen van Fit Boys, die weten dan toch de aansluitingstreffer te scoren 2-1. Hobie fluit voor de welverdiende ranja, op weg naar de kleedkamer genieten de mannen van de complimenten van de ouders.

De 2e helft begint, we zijn gelijk super fel op de bal en houden Fit Boys minuten lang op hun eigen helft. Fit Boys komt niet onder de druk vandaan, Noud sluit aan tot over de middenlijn, Daniel, Thomas en Julian Stoker zijn heer en meester op de helft van Fit Boys.

Thomas en Julian Stoker spelen keer op keer de bal vrij op de helft van Fit Boys.

Daniel in duel om de bal, Tom met een voorzet hard voor het doel.

Het harde werken betaalt zich uit en binnen 5 minuten in de 2e helft is het 4-1. De 5-1 scoort “De Sik”met zijn kont, haha jaja met zijn kont!

De harde voorzet van Tom verdwijnt via de billen van “De Sik” in het goal.

Fit Boys zet nog een keer aan en weet zo toch de 5-2 en de 5-3 te scoren, maar de heren van LEO F1 geven de laatste minuten nog even plankgas en scoren de 6-3 en de 7-3 en winnen zo op voortreffelijke wijze hun eerste competitie wedstrijd.

Nog een paar mooie plaatjes van Dries Zwikker die vandaag de foto’s heeft gemaakt, dank je Dries.

Marijn stopt diverse penalty’s en schiet zelf de laatste op het doel, Dyon, Thomas,

Julian Stoker en Noud kijken toe. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige overwinning “heren van de F1”.