2 - 6

Annen F1

22 februari 2014 10:00

LEO F1 oefent vandaag tegen Annen F1

Het is vreemd, maar wel lekker om op 22 februari met bijna lente-achtige temperaturen te voetballen op ons mooie “Marsdiek”. Annen F1 komt vandaag op bezoek, een sterke tegenstander uit de zaalcompetitie.

Janiek, de scheidsrechter vandaag, laat de mannen eerst een handje geven.

We starten de wedstrijd goed, spelen gelijk op de helft van Annen. De eerste minuten zijn voor ons, een paar pogingen om op het doel te schieten en zelfs een klein kansje. Annen komt op en speelt nu veel op onze helft. Dyon, die vandaag de keeper is, redt diverse malen op harde schoten, maar dan toch via de rug van een LEO-spelertje schiet Annen de 0-1 binnen. De wissel: Marijn, normaal gesproken onze keeper, komt voor Hille Zintel, geleend uit de F2, in het veld. Annen blijft veel druk zetten, iets wat wij zelf graag doen en moeilijk vinden om tegen te spelen. Nog voor de ranja weet Annen uit te lopen naar een 0-3 voorsprong.

De druk van Annen is groot in de 1ste helft. Het zonnetje schijnt heerlijk.

De 2e helft begint anders, nu spelen wij op de helft van Annen en geven veel druk vanuit het middenveld. De kansen zijn nu voor LEO F1, een schot op de paal en even later de 1-3 van Julian Sikkema. Wij werken allemaal erg hard op het middenveld, dit kost veel kracht voor de mannen van de F1. Binnen enkele minuten knalt Julian Sikkema ook de 2-3 op het scorebord. Er volgen kansen op de 3-3, maar dan weet Annen toch de 2-4 te maken. De enorme inzet van de spelertjes van de F1 eist nu zijn tol, we kunnen het niet meer belopen en Annen scoort de 2-5 en 2-6  en dit is tevens de eindstand. Jullie hebben een goede wedstrijd met veel inzet gevoetbald mannen, de ouders kunnen weer trots zijn op jullie! Noud trakteert vandaag, hij is jarig, van harte gefeliciteerd namens ons allemaal.