Groep 2 82

14 september 2019 14:45

Scheidsrechter

Eigen

Vandaag stond alweer de laatste bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander was Rolder Boys 2.

Door allerlei blessures waren we genoodzaakt een aantal spelers te lenen maar gelukkig waren er uiteindelijk 14 spelers beschikbaar. Na een stroeve beginfase waarin we op een 0-1 achterstand kwamen wisten we toch met een 3-1 voorsprong de rust in te gaan. Doelpunten aan onze zijde van Bjorn, Daniël en Harald.

Na de rust zijn we rustig doorgegaan met scoren wat de eindstand bracht op 7-2. Doelpunten na de rust waren van Daniël (2 keer) en twee maal Robert uit een strafschop.

Dan kunnen we ons nu op gaan maken voor de competitie. Volgende week de eerste wedstrijd. Thuis tegen Peize 3, aanvang 14:45 uur.