Gomos 3 (zon)

Mannen zondag, 4, 5e klasse 05

2 maart 2014 10:00

Long long time ago... Hier dan toch maar weer eens een verslag van de LEO 4 LEEUWEN.

Na vorige week even een oefenpotje tegen FC Assen 4 met 3-0 gewonnen te hebben stond afgelopen zondag de kraker op het programma tegen 1 van de 2 koplopers GOMOS 3. De 2de wedstrijd van het seizoen werd er op Norg kansloos met 3-1 verloren. Zondag was het of definitief afhaken of weer een beetje aansluiten bij de top 2.

16 man waren aanwezig om dit varkentje eens te gaan wassen. Vanaf het eerste moment
dicteerden wij de wedstrijd, GOMOS had wel evenredig gezien evenveel balbezit maar de kansen waren voor ons. Dat resulteerde al vrij snel in de 1-0 waarin ons loopwonder Thijs goed doorging en schitterend de 1-0 aantekende. In 1 van de schaarse keren dat GOMOS bij ons in de 16 kwam werd het ongelukkig 1-1 maar niks aan de hand we bleven kansen creëren. Wat uiteindelijk door goed doorjagen van Jeroen resulteerde in een strafschop die onberispelijk binnen geschoten werd door Arjan en een kwartier voor de rust maakte uit een mooie aanval Thijs de 3-1...rust.

5 verse krachten werden in de rust ingebracht om de overwinning over de streep te trekken. Door de vele wisselingen waren de eerste 20 minuten van de 2de helft rommelig, GOMOS kon geen vuist maken en wij konden de counter kansen niet benutten waardoor er wel spanning in de wedstrijd blieef. Het was keeper Woldman die een schot vanaf randje 16 onschadelijk maakte een kwartier voor tijd waarna wij met messcherpe counters kans op kans kregen. Uiteindelijk door doelpunten van Marcel en Kasper werd het 5-1 en dat was niet eens geflatteerd, sterker nog de uitslag had veel dikker uit kunnen vallen. Al met al een goede start van de 2de helft van het seizoen met een dik verdiende verwinning.

Zondag wacht Beilen en het enige wat wij moeten blijven doen is winnen en dan zien we aan het eind van het seizoen wel welke plek we staan. Alle supporters bedankt voor het kijken. Jeroen H. bedankt voor de waterzak Het was weer top en tot zondag.