HOE VEELVULDIG FOUTIEF INGOOIEN KAN LEIDEN TOT EEN RUIME OVERWINNING

1 - 6

LEO (Loon) 2

5e klasse 10

12 oktober 2019 14:00

Na een dag en nacht met veel regen werd er misschien wel verwacht dat de wedstrijd afgelast zou worden. Maar er kwam geen bericht uit Vries dus vertrokken we met een bijna volledige groep vol goede moed naar VAKO.

Na een prima warming up werd er iets voor 2-en afgetrapt door VAKO. Voor de verandering werd er een keer prima begonnen aan de wedstrijd en na 17 minuten stond het dan ook 0-2. Doelpunten van Wai Cheong en Bjorn. De rest van de eerste helft gebeurde er eigenlijk niet zoveel meer. Alleen VAKO wist na een mislukte buitenspelval een keer te scoren. En er werd aan onze kant een aantal keren door 1 speler verkeerd ingegooid wat consequent door de scheidsrechter werd bestraft.

In de rust de nodige wissels en afgesproken na de rust lekker blijven te voetballen.

En dat lekker voetballen ging aan onze kant prima. Op het gemak werd er uitgelopen naar 1-5 door doelpunten van Robert, Frank en Harald. Een speler aan LEO zijde hield echter vol om om fout in te gooien. En na daar 3 keer voor te zijn terug gefloten in de tweede helft werd het toch echt tijd om te wisselen. Ik noem hier verder geen namen maar de oplettende kijker weet over wie het gaat. Na nog een rode kaart aan VAKO kant wegens natrappen en een doelpunt in de slotminuut van Daniel was de eindstand uiteindelijk 1-6.

Volgende week een weekje rust en dan over twee weken naar Actief.

En voor wie het nog niet weet, we zijn ook allemaal te sparen bij alle Jumbo's in Assen in het kader van de voetbalplaatjes actie.