1 - 4

LEO (Loon) 2

5e klasse 10

1 februari 2020 12:00

na voor de winterstop afgesloten te hebben met 2 maal een 4-1 overwinning was het vandaag tijd voor de hervatting van de competitie. Daarvoor togen we al in de ochtend richting Peize om daar te gaan spelen tegen Peize 3. De eerste competitiewedstrijd was dat ook onze tegenstander in Loon. Destijds werd het 2-0 voor ons. Wat we ons echter herinnerden was een barslechte wedstrijd. Hopelijk zou dat vandaag wat beter gaan al nodigde het veld daar niet voor uit.

De start van de wedstrijd was niet heel goed van onze kant en door een glijpartij van onze verdedigers kreeg Peize een enorme kans. Ferian wist echter uitstekend te redden. Daarna kabbelde de wedstrijd rustig over en weer. Tot de 34-ste minuut. Dat was het moment dat Lars met een blessure naar de kant moest. Hierdoor kwam Coen binnen de lijnen waardoor Bjorn door schoof naar de voorhoede. En binnen 30 tellen wist Bjorn ook te scoren. Amper 2 minuten later lag de bal alweer in het netje. Dit keer door Daniël. En nog weer een paar minuten later kregen we een strafschop. Dit was zoals gewoonlijk een prooi voor Robert. En dat ging ook deze keer weer prima. Nog steeds een 100% score uit de strafschoppen. En zo stond het zo maar 0-3 bij de rust.

Over de tweede helft kunnen we eigenlijk wel kort zijn. Peize wist nog twee maal te scoren. De eerste aan de voor hun goede kant en ook nog een schitterend eigen doelpunt. Al met al dus wederom een 4-1 overwinning voor LEO 6. Zou dat volgende week weer lukken? Dan spelen we thuis tegen Fit Boys. Aanvang 14:45 uur.