5e klasse 10

2 november 2019 14:30

Opstelling LEO (Loon) 2

Vandaag de uitwedstrijd tegen Fit Boys. Met een bijna complete groep gingen we richting Beilen. Vandaag ook het debuut van de nieuwste aanwinst Janiek. Die begon in de spits maar wist helaas niet te scoren vandaag. Scoren was sowieso een probleem vandaag.

Vlak voor rust kregen we een strafschop die zoals gewoonlijk benut werd door Robert. Ruststand 0-1.

In de rust de nodige wissels doorgevoerd. Echter wisten we niet te voorkomen dat het eerst nog 1-1 werd. Kort na de 1-1 hadden we echter een gelukje doordat de keeper de bal tegen Frank aan schoot die vervolgens af kon ronden 1-2.

De rest van de wedstrijd kunnen we kort over zijn. Ondanks dat er 50 minuten werd gespeeld de tweede helft werd er niet meer gescoord. Dus, 3 punten mee naar Loon en voor de rest deze wedstrijd maar snel vergeten.

Volgende week de derby tegen Asser Boys. Aanvang 14:45 uur in Loon.