7 december 2019 14:45

Scheidsrechter

Eigen

WINTERSTOP

Vandaag, 7 december, alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop. De 11de wedstrijd van de competitie en de 14de wedstrijd in totaal met dit team. De statistieken van deze wedstrijden zullen de komende weken ergens volgen.

Nu eerst de wedstrijd van vandaag. Het was even puzzelen om een volledig team op de been te brengen. Jeroen is al een poosje uitgeschakeld met een knieblessure en daar kwam Robert bij donderdagavond na de training. Ook hij heeft problemen met de knie. Daar kwam toen nog griep bij op vrijdag voor Matthias en ook Janiek kon er vandaag niet bij zijn wegens andere verplichtingen (als ie er na de winterstop ook niet is, is ie mee naar Spanje waarschijnlijk
😏). Dit betekende dat er nog 11 spelers over waren waarvan een aantal ook niet topfit. Gelukkig waren Nordin en Stan van LEO 3 bereid om met ons mee te doen.

We waren voorbereid op een lastige wedstrijd vandaag aangezien tegenstander ACV 8 als enige ploeg had weten te winnen van koploper Zuidlaren. LEO begon voor de verandering echter eens sterk aan de wedstrijd. Binnen 3 minuten was de 1-0 dan ook al gemaakt door Nordin. Dan hoop je dat zich dat goed vervolgd, maar goede kansen konden helaas niet benut worden. En na 25 minuten was daar opeens de gelijkmaker van ACV. Vanuit een corner werd er hard binnengekopt. Iets later nog een nieuwe blessure bij LEO. Jordy moest het veld verlaten met een voetblessure en werd vervangen door Stan. De eerste helft gebeurde er vervolgens niet heel veel meer. 1-1 bij de rust.

In de rust even weer de puntjes op de i en wat omzettingen. Dat resulteerde erin dat we net als vorige week de wedstrijd helemaal naar onze hand konden zetten. Eerlijk gezegd heeft ACV geen kans meer gehad de tweede helft en wisten wij nog 3 keer te scoren. De 2-1 werd gemaakt door Dirk, een puike goal. De 3-1 door Daniel met een lekkere kopbal (al was het meer met neus en lippen), en de 4-1 kwam op naam van Stan.

Al met al weer een fijne overwinning die na afloop even gevierd werd met een drankje en het uitpakken van de
Jumbo Supermarkten voetbalplaatjes om de boeken nog even compleet te maken. Nu dus eerst winterstop waarna we op 1 februari weer de volgende competitie wedstrijd hebben. Uit tegen Peize 3, aanvang 12:00 uur.