5e klasse 10

21 september 2019 14:45

Scheidsrechter

Ronald Dekens

Na drie bekerwedstrijden ging dan vandaag eindelijk de competitie beginnen. Enkele uren voor de wedstrijd bleek dat onze keeper ziek was geworden waardoor er nog wat geschoven moest worden.

Gelukkig was Nordin bereid om aan te sluiten en besloot Dirk om te gaan keepen. De tegenstander van vandaag was Peize 3 en eigenlijk hadden we geen idee wat we konden verwachten.

Na een gelijkopgaande beginfase moest Daniël na iets meer dan een kwartier even gewisseld worden. Nordin nam zijn plaats in en die wist twee minuten later de 1-0 binnen te prikken. De rest van de eerste helft over en weer nog wat kansjes maar geen doelpunten meer.

In de rust werden er nog wat wisselingen doorgevoerd en we waren het erover eens dat de punten in Loon moesten blijven. De tweede helft vergaten we af en toe echter om gewoon te blijven voetballen waardoor Peize wat kansjes kon creëeren. Echter was het wederom Nordin die in de 86ste minuut de 2-0 wist te maken.

Dus de eerste 3 punten zijn binnen door deze 2-0 overwinning en dat geeft vertrouwen.

Volgende week zaterdag gaan we op bezoek bij Potetos 4 in Groningen. Aftrap: 16:15 uur.