5e klasse 10

23 november 2019 14:45

Scheidsrechter

Ronald Dekens

Vandaag de lastige thuiswedstrijd tegen LTC 5. Vooraf stonden zij derde op de ranglijst en wij vierde. Bij winst zouden wij de derde plaats over kunnen nemen. We wisten echter vooraf dat het een lastige wedstrijd zou worden mede vanwege een aantal blessures aan onze kant. Echter met 2 spelers van LEO 4 erbij konden we toch 15 man op de been krijgen.

De eerste helft ging aardig gelijk op met misschien de iets betere mogelijkheden voor LEO. Maar geen doelpunten en dus een ruststand van 0-0. Wel weer wat pijntjes erbij waardoor er iets anders gewisseld moest worden dan eerst bedacht.

Vrij vlot in de tweede helft wist LTC te scoren. Die schrik zijn we eigenlijk niet meer te boven gekomen. De hele tweede helft zijn we achter de feiten aan blijven lopen waar LTC lekker bleef voetballen. Eindstand uiteindelijk 0-4.
Nu maar zorgen dat alle pijntjes weer herstellen en dan op naar Achilles 1894 volgende week. Een uitwedstrijd deze keer, aanvang 15:00 uur.