5e klasse 10

5 oktober 2019 14:45

Scheidsrechter

Ronald Dekens

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Zuidlaren 2. Tot vandaag waren er 2 wedstrijden gespeeld deze competitie en voor ons was dat 1 maal winst en 1 maal verlies. Tegenstander Zuidlaren had tot vandaag echter alle wedstrijden (beker en competitie) gewonnen met ruime cijfers. We waren dus voorbereid op een zware wedstrijd.

De eerste helft verliep eigenlijk redelijk gelijk opgaand. Zuidlaren voetbalde misschien wat makkelijker maar echt grote kansen
wisten ze niet te creëeren. Na iets meer dan een half uur wisten ze echter toch te scoren 0-1. Dat stond het ook nog bij de rust.

In de rust wat mensen op andere posities neergezet in de hoop wat meer kansen te kunnen creëeren. Dat resulteerde al binnen 5 minuten in een strafschop die koelbloedig werd benut door Robert. 1-1. Wat volgde waren nog 40 lange minuten. Af en toe met wat kunst en vliegwerk maar na 90 minuten was het nog steeds 1-1.
Een resultaat waar wij zeer tevreden mee zijn en waar we verder mee kunnen.

Volgende week gaan we naar Vries om tegen VAKO te gaan spelen.