30 november 2019 15:00

Scheidsrechter

R.J.W. (Ruud) Beens

Ook vandaag hoefden we niet ver voor de uitwedstrijd. Sterker nog, we bleven gewoon in de wijk. De uitwedstrijd tegen Achilles 1894 5 stond namelijk op het programma. Gezien de stand moest dat te doen zijn, maar kijkend naar voorgaande uitslagen zat daar niet veel verschil in vergeleken met ons.

De eerste helft was redelijk gelijk opgaand al werd er aan onze kant niet bijzonder goed gevoetbald. Na een kwartier kwamen we ook op achterstand en behalve een bal op de lat hebben we niet veel kansen gehad. Ruststand 1-0.

In de rust waren we het er over eens dat we die niet hoefden te verliezen maar dat er dan wel een schepje bovenop moest. Gelukkig werd dat direct na de thee goed opgepakt. Binnen 10 minuten was de wedstrijd gekanteld door 2 doelpunten van Janiek. Toen Lars na ruim een kwartier in de tweede helft ook nog een strafschop wist te versieren was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. De penalty werd namelijk zoals gewoonlijk benut door Robert. Dit was volgens mij inmiddels onze zevende strafschop van dit seizoen met nog steeds een 100% score daaruit voor Robert.

Na deze 3-1 gebeurde er eigenlijk niet zo heel veel meer. In de slotminuten wist Frank nog wel een keer te scoren. Eindstand derhalve 4-1 in het voordeel van LEO.

Volgende week nog 1 wedstrijd voordat de winterstop begint. Voor de vijfde achtereenvolgende keer is dat een tegenstander uit Assen. Na Asser Boys, FC Assen, LTC en Achilles is volgende week ACV aan de beurt. Aftrap om 14:45 uur in Loon. Tot dan!