1 - 3

LEO (Loon) 2

Groep 2 82

7 september 2019 14:30

Na enkele trainingen en een wedstrijd die niet gespeeld kon worden omdat de tegenstander afbelde, mochten we vandaag dan echt beginnen aan de eerste wedstrijd van LEO 6.

Nieuw team, nieuwe gezichten maar allemaal vol goede moed. Na een fotosessie bij LEO voor de Jumbo voetbalplaatjes togen we met elkaar naar ACV om daar tegen ACV 6 te gaan spelen.

We verwachtten een pittige tegenstander aangezien zij vorige week met 8-1 hadden gewonnen. De eerste helft ging echt mooi gelijk op en de ruststand was 1-0 voor ACV dankzij een (terechte) strafschop na een ruim kwartier.

In de rust waren we het met elkaar eens dat het allemaal best goed ging en dat er wel wat te halen viel. En dat is ook gebleken in de tweede helft. Het duurde tot de 73-ste minuut, toen kwam eindelijk de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Doelpunt van Frank. En uiteindelijk wisten we ook nog de overwinning mee te nemen naar Loon. Eerst kregen we in de 86-ste minuut een strafschop die prima werd binnen geschoten door Robert en in de slotminuut kwam daar ook nog de 3-1 bij van Ilmer.

Al met al een geslaagde start van dit team. Nu op naar de volgende wedstrijd. Aanstaande donderdagavond 12 september gaan we spelen tegen Achilles 1894. Aftrap om 20:00 uur op Sportpark Marsdiek in Loon en uiteraard is alle support van harte welkom.