0 - 5

Achilles 1894 4

Groep 2 82

12 september 2019 20:00

Na de overwinning van afgelopen zaterdag stond vandaag de wedstrijd tegen Achilles 1894 4 op het programma.

Gezien de eerdere uitslagen waren we beducht op een sterke tegenstander. Na een sfeervolle opkomst op het hoofdveld bij LEO werd er aan de wedstrijd begonnen.

Na een aftastende beginfase kwamen we in de 7de minuut wat ongelukkig op achterstand door een iet
s te korte terugspeelbal. In het vervolg van de eerste helft wisten we echter aardig mee te voetballen al resulteerde dat niet in echte kansen. Vlak voor rust liepen we echter toch nog tegen een grotere achterstand op. Een zondagsschot plofte helaas zo achter de keeper. Ruststand 0-2.

In de rust de nodige wissels toegepast echter kunnen we over de tweede helft vrij kort zijn. Door allerlei blessures, pijntjes etc. kwamen we er niet meer aan te pas. Eindstand: 0-5.

En nu maar weer door naar de volgende wedstrijd. Aanstaande zaterdag, thuis tegen Rolder Boys 2. Aftrap om 14:45 uur in Loon.