Wedstrijdverslag FC Zuidlaren JO11-1 - v.v. LEO JO11-1

LEO (Loon) JO11-1

1e klasse 05

26 mei 2018 11:00

Opstelling LEO (Loon) JO11-1

Vandaag was het dan echt een dag waarop de heren van LEO JO11-1 zich konden en moesten gaan bewijzen. De afgelopen 2 wedstrijden werd er al met dubbele cijfers van Beilen en Fit Boys gewonnen. Dit maal stond echter een wedstrijd van een ander formaat op het programma, namelijk de wedstrijd tegen de koploper FC Zuidlaren.

Warme temperaturen en een kurkdroog grasveld, en helaas geen verslaggever Nanko deze keer... Niks aan te doen, de boys wisten i.i.g. dat hier echt wel iets te halen viel! De hele wedstrijd is LEO de betere ploeg geweest, toch had LEO het direct erg moeilijk met de snelle en fysieke ploeg uit Zuidlaren. Al na een paar minuten kwam Zuidlaren via enig wat geluk op een 1-0 voorsprong te komen. De snelle spitsen van Zuidlaren wisten met name in het eerste gedeelte vaak weg te lopen uit de rug van onze verdedigers wat nog een paar gevaarlijke kansen voor hun opleverde. Gelukkig wist LEO hier steeds meer grip op te krijgen en ook kwamen er vele kansen voor de ploeg uit Loon. Helaas vielen al deze kansen er steeds net niet in.. een bal op de lat, paal en een vervelende keeper die toch heel wat ballen wist te keren. Na 25 minuten konden we met opgeheven koppies de kleedkamers opzoeken. Veel te bespreken was er niet, het ging goed, de kansen waren er en de wil om te winnen was bij iedereen maximaal.

Na 10 minuutjes verkoeling werden de kleedkamers weer verlaten en kon de 2e helft gaan beginnen. Ook de 2e helft was het LEO die het spel wou maken en de wil toonde om vandaag tot op het bot te gaan! Erg frustrerend was dat de goal alleen maar niet viel en dat de tegenstander regelmatig de 'nodige tijd' nam bij hun spelhervattingen. Niet gek laten maken en gewoon doorgaan... De tijd begon toch wel enigszins te dringen met nog 10 minuten te spelen. Na de zoveelste kans was het Levi die uiteindelijk in de 43e minuut hun keeper wist te passeren: 1-1!!! Vreugde en blijheid maar tegelijkertijd moesten we direct weer scherp doorgaan want het was nog niet gedaan. Zuidlaren wist nog een paar keer gevaarlijk dicht in de buurt te komen van Fabian, hier was gelukkig steeds net op tijd een fantastische ingreep van onze vedettes achterin! Er was nog 1 minuut te spelen en LEO wist een snelle counter op te zetten........ "het zal toch niet dat we ook nog 3 punten gaan pakken" werd er aan de kant gedacht, nou het zal dus wel!!!!!!!!!!!

Dertig seconden voordat er kon worden afgefloten was het Daan die 1 op 1 kwam te staan en vervolgens wist te omspelen: 1-2 voor LEO!!! Van gekte wisten spelers en trainers niet meer hoe gek ze moesten juichen... Wat een gekte, kort na de aftrap werd er afgefloten en was het LEO die als eerste de 3 punten tegen Zuidlaren heeft weten te pakken!

Manmanman!! Wat weer een prestatie jongens!!!!!! Dit hebben jullie echt 100% verdiend en wees trots op hoe jullie vandaag hebben gevochten en karakter hebben getoond!! Volgende week is het dan echt de laatste wedstrijd... In eigen huis is het dan nog 1 keer de taak aan dit team om publiek te vermaken, want ja dat kunnen deze jongens: PUBLIEK VERMAKEN!!!

Zet deze wedstrijd voor volgende week allemaal in je agenda: 10.00u. op Sportpark Marsdiek!! Tot dan!

Namens de verslaggever: Patrick