LEO Loon O17-1 wint ook 5e competitiewedstrijd

1 - 2

LEO (Loon) JO17-1

1e klasse 01 (promotie)

7 april 2018 12:30

Vandaag hadden we weer te maken met een zogenaamde HZVV'tje. Dit betekent dat LEO in de slotfase de beslissende 1-2 maakte en er met de 3 punten vandoor ging uit Barger-Oosterveld. SVBO O17-1 kon de zegereeks dus niet onderbreken en dit betekende de 13e overwinning op rij in een competitie- en bekerwedstrijden.

SVBO maakte het LEO lastig, maar toch was het LEO dat via Sil Aikema op 0-1 kwam. Keeper Wybren Valkema had bij een doelpoging van SVBO geen andere keus om de speler neer te leggen. De toegekende strafschop werd verzilverd (1-1). Na rust wist onze invalspeler Ruben Visser van JO17-2 een mooie assist op Ryan Bolt te geven die de bal 10 minuten voor tijd in het doel deed belanden. Weer een puike teamprestatie met een uitblinkende verdediging. Op naar de volgende tegenstander, zaterdag 14 april thuis tegen Rolder Boys.