Wedstrijdverslag v.v. LEO JO11-1 - VKW JO11-1

1e klasse 05

14 april 2018 8:45

Scheidsrechter

Stan Bos

Vanochtend stond al weer de 6de wedstrijd van deze voorjaarsreeks op het programma. Geheel in de traditie van dit seizoen begonnen we de wedstrijd niet op de aanvangstijd. Scheids op tijd, kleding op tijd, dit keer hadden we tegenstander die wat aan late kant er was. De eerste helft was eigenlijk een copy-paste moment van de eerste helft van vorige week. V...rij gemakkelijk op voorsprong komen, vrij gemakkelijk weer weggeven. We kwamen wat gelukkig op voorsprong. Daan met een ‘bewuste’ voorzet die er in de tweede paal invloog. De 2-0 was er ook eentje om in te lijsten. Na een goede aanval legde Rijan de bal terug op Sil die verwoestend uithaalde en heerlijk de 2-0 binnenschoot. De 3-0 kwam ook tot stand na een ingeving van onze centrale middenvelder. Dit keer mocht Thomas de bal afronden. 3-0 voor. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen…… De 3-1 geven we vrij gemakkelijk weg. Bij de 3-2 was er een ongelukkig moment voor Oscar. De spits van VKW draaide weg bij hem en zijn lijf werkte niet mee.  Oscar viel daardoor geblesseerd uit. In het vervolg van de aanval maakte VKW de 3-2. Enigszins beduusd na een lange onderbreking van de blessure behandeling wilden we weer verder. Helaas waren we nog niet scherp en viel de 3-3 direct daarna. Dus tja weer volkomen onnodig een voorsprong weggegeven. Ruststand 3-3.
Dan de tweede helft. Soms ben je blij met punten, soms moet je ondanks gebrek aan punten blij zijn met uitvoering. De tweede helft hebben we een ploeg gezien die we allen graag willen zien. Golven van aanvallen. Goed voetbal, sterk achterin niks weggeven en zelf tot zeer veel kansen komen. De oeh’s een aah’s waren veel hoorbaar bij de aanwezige toeschouwers. Maar keer op keer wilde de bal er gewoonweg niet in. Ik was de tel kwijt geraakt bij het aantal kansen, maar het waren er ontzettend veel. Jammer, maar toch kunnen we met zijn allen trots zijn op de mannen! Geen overwinning, maar wel een prima tweede helft gespeeld. Kampioen worden gaat ons niet meer lukken. Het streven moet zijn dat we de resterende wedstrijden zo’n spektakel kunnen bieden aan de aanwezige supporters, zoals de tweede helft. Dan komen er vanzelf ook meer punten achter onze naam staan. Volgende week gaan we met zijn allen ervoor om hetzelfde spektakel te bieden en dan hopelijk eindigend met de volle buit.