Wedstrijdverslag VEV'67 JO11-1 - v.v. LEO (Loon) JO11-1

LEO (Loon) JO11-1

... (e.d.)
Onbekend (schot)

3 februari 2018 9:00

Vandaag werd er geoefend tegen VEV'67 JO11-1, want volgende week zal de voorjaarscompetitie weer van start gaan...

Het was vroeg uit bed want om 07.45u. vertrokken we richting Leek, waar we welkom werden geheten op het in korte tijd, wit besneeuwde sportpark Oost Indie. Ondanks de witte velden werd toch besloten de wedstrijd gewoon te laten starten, de oranje bal werd erbij gehaald en de lijnen werden sneeuwvrij gemaakt... Na een ietwat slordig en onrustig begin waarin VEV'6...7 al snel wist te scoren, wist LEO na 5 minuten goed in de wedstrijd te komen en zich te herpakken. Ondanks de moeilijke en gladde omstandigheden werd er door LEO erg vaak goed gevoetbald en zo werden er ook zeker wel aardig wat kansen gecreëerd. Met enig wat geluk van de gladde sneeuw op het veld floepte een corner van Daan achter de keeper van VEV'67 (1-1). Even later wist Rijan na een erg mooie pass van Oscar zich van de lastige tegenstanders los te maken om vervolgens de bal opnieuw tegen de touwen te werken. VEV'67 wist via een snelle omschakeling nog wel weer terug te komen tot 2-2. Iedereen was toe aan de rust om even lekker op te kunnen warmen, er werd goed gevoetbald en op de eerste helft was niet veel aan te merken... Helaas bleef het maar sneeuwen en dus werd na 10 minuten in de 2e helft de oefenwedstrijd een kwartier voor tijd beëindigd....

We kunnen terugkijken op een zeer sterke eerste helft, waarvoor de complimenten vanaf de zijlijn!!! Met het vertrouwen van vandaag en uit de zaalcompetitie gaan we ons opmaken voor de eerste voorjaar competitiewedstrijd tegen Achilles 1894!