1e klasse 01 (promotie)

14 april 2018 14:45

Scheidsrechter

Wouter Keultjes

Voor diegenen die nog niet weten wat een HZVV'tje is, volgt hier een uitleg. Een HZVV'tje is in de laatste minuten van de wedstrijd vanuit een gelijke stand toch nog met de 3 punten aan de haal gaan. Dat lukte vandaag voor de 4e keer in 6 wedstrijden, met het verschil dat LEO tot 6 minuten voor tijd met 1-2 achter stond tegen Rolder Boys O17-1.

Keeper Stan Bos keerde weer terug in het doel na een blessure. In de eerste helft was LEO de bovenliggende partij en wist het via Ryan Bolt een 1-0 voorsprong te nemen nadat een prachtig schot van Bas van Giersbergen eerst via de lat weer terugketste en voor de voeten van Ryan kwam. Na rust kwam Rolder Boys goed uit de startblokken en wisten een 1-2 voorsprong te nemen. Door doelpunten van Thijs Bos en Sil Aikema boog LEO de achterstand een paar minuten voor tijd om in een overwinning. En zo ligt het team nog steeds op kampioenskoers ....