Kampioenschap uit zicht voor LEO Loon O17-1

3 - 2

LEO (Loon) JO17-1

1e klasse 01 (promotie)

21 april 2018 11:45

Na het midweekse verlies tegen Beilen, moest LEO naar het op de derde plek staande Musselkanaal. Altijd lastig spelen tegen Musselkanaal en dus ook nu weer. We kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong door Thijs Bos en hoewel LEO de beter voetballende ploeg was, wist de tegenstander voor rust 3x te scoren. LEO ging na rust vol goede moed het veld in om met een overwinning huiswaarts te keren. Het mocht niet zo zijn. LEO scoorde via Matthijs Braam nog wel de 2-3, drong aan maar ook een gelijkspel zat er niet meer in. LEO staat nog steeds op een 2e plek, maar Musselkanaal heeft nog een wedstrijd tegoed. Het fijne voor LEO is dat Beilen en Musselkanaal nog tegen elkaar moeten spelen en hopen dan maar voor 1x dat Beilen wint. Dan is de 2e plek - en promotie naar Hoofdklasse - voor LEO nog steeds haalbaar.