4e klasse E

17 maart 2018 11:45

Scheidsrechter

Jeroen Hummel

Zaterdag 17 maart,het is koud er staat een hele harde wind en wat doen jo15-3??spelen hun wedstrijd tegen fc Assen!We gaan om 11.45 van start en gebruiken het euro gooien goed door de eerste helft de wind in de rug te kiezen.

Dit geeft gelijk aanvallend spel voor ons .we spelen goed samen en een schotkans van Janet mag er net niet in.Ook de voorzet van Thomas op Janet gaat er net naast.

De uitschot van de keeper van fcAssen komt gewoon terug met de wind,gaat via Janet op Stijn en dan door naar Vincent,schieten…getsie weer naast.

Dan een Corner maar,deze komt bij Gijs en boem,,,Yess deze gaat er wel in.Ook als Jeroen de bal meegeeft aan Stijn weet deze zijn voet er achter te zetten,en ja hoor nummer 2.

Zo wordt het een beetje een eenzijdig verhaal want fc Assen doet echt wel zijn best maar de wind speelt echt parten,de bal blijft gewoon steeds terug komen en wij profiteren daar goed van,ook als Pascal van linksachter mee op komt en de bal bij Jeroen weet te krijgen wordt het weer een doelpunt.en ook nummer 4 volgt snel.nu zet Vincent zijn voet er achter.

Zo gaat het wel even door,de heren en dames moeten er echt wel voor voetballen en samenspelen maar fc Assen weet het niet goed te onder scheppen en zo komt ook nummer 5 nog voor de pauze.

Dan is het echt tijd voor warme thee en voor de supporters ook wat warms,op naar de tweede helft!

Gelijk bij het fluit signaal gaan wel ondanks de tegenwind nu;gelijk weer vol in de aanval en ja ook nu komt daar een doelpunt uit..6-0  voelt wel lekker!

Maar we moeten ook oppassen en flink blijven verdedigen want nu heeft fc Assen de wind mee,dus slim spelen en de bal echt laag houden.Marit heeft het nu wat drukker maar dat wordt samen met het team netjes opgelost en Marit schiet de ballen over de grond weg dus dan zijn ze ook echt even weg..ook deze helft mooi gevoetbald nog enkele keren gevaarlijk in de buurt van nog een doelpunt geweest maar we gaan met een 6 tegen 0 het koude en winderige veld af!!TOP GEDAAN ALLEN!!