Wedstrijdverslag v.v. LEO JO11-1 - st Rolder Boys JO11-1

1e klasse 05

17 februari 2018 8:45

Scheidsrechter

Stan Bos

Na een week lang op de voetbal.nl app stand gekeken te hebben stond vandaag de tweede wedstrijd van de competitie op het programma. Vandaag kwamen de Rolder Boys op bezoek, altijd een lastige tegenstander voor ons. Vaak kun je in een kleedkamer al merken welke kant een wedstrijd op zal gaan. De mannen kwamen ontspannen binnen. In aller vroegte was er al ruimte voor een grap en een grol. Een groep mannen die ontspannen was en vol zelfvertrouwen om er wat van te maken vandaag! We kwamen dan ook uitstekend uit de startblokken. Deze week een vastberaden Dirk al op de training gezien, had weinig tijd nodig om deze mindset door te zetten in de wedstrijd. Met een ouderwets puntertje legde hij in de tweede minuut al de 1-0 binnen. Daarna stopten we niet met deze missie. We bleven doorgaan met goed voetballen. Het wachten was dan ook op meer goals en vandaag gebeurde dit dan ook. In minuut 11 maakte Levi een beginnetje van een prachtige dag voor hem. Hij maakte dus de 2-0. Ook nu stopten we niet met voetballen. Belangrijke rol daarin was wederom  voor Oscar die uitstekend de tweede seizoenshelft is begonnen.  Verdedigend ijzersterk, maar voor ons team heel belangrijk door zijn verzorgde opbouw, keer op keer speelde hij goed de spitsen of middenvelder in zodat we weer konden doorvoetballen ipv een lange haal. In minuut 17 was Rijan attent en prikte met buitenkant rechts de 3-0 binnen. Als kers op de taart van deze uitstekende eerste helft was het nog even weer ‘Ratsitime’ en pakte Thomas weer even zijn gebruikelijke doelpuntje mee. 4-0 met rust voor, tegen een prima tegenstander. In de rust hebben we hier ook zeker bij stil gestaan. Gewoon even lekker trots zijn met zijn allen op een prima prestatie. Daarna werden de knoppen weer omgezet en begonnen we de tweede helft. Na 5 minuten kwamen de vijf minuten van Levi. 30ste minuut 5-0, 31ste minuut 6-0 en de 35ste minuut 7-0. Machtig man! In 5 minuten een zuivere hattrick noteren! Heel erg knap en ook de manier waarop valt te prijzen! Koel voor de goal blijven en 1 op 1 op de keeper gewoon afmaken! 4 goals maken is gewoon heel erg knap! Maar als we het toch over de statistieken hebben ook Dirk had naast zijn goal een kwartet assistjes, super gedaan! Maar goed terug naar de wedstrijd na 35 minuten 7-0 voorstaan tegen een tegenstander waar we voor de winterstop nog gelijk tegen gespeeld hebben. Maar dit was nog niet het einde. Het misschien wel mooiste moment moest toen nog komen. In de 38ste minuut bekroonde Danyan zijn prima optreden met zijn eerste treffer dit seizoen. Super gedaan en het is je zeker gegund! 8-0 voor! BAM! Ging er dan niks fout vandaag, jawel hoor de laatste 10 minuten waren niet goed. Ik beperk mij dan ook nu met het noemen van de eindstand 8-2.

Een prachtige teamprestatie! Ik noem met opzet het woord team, want vandaag waren we met zijn allen gewoon uitstekend! Niemand uitgezonderd, een hele mooie wedstrijd waar we trots op mogen zijn! Dus Fabian, Danyan, Boaz, Oscar, Levi, Sil, Dirk, Daan, Thomas en Rijan grote complimenten en geef deze wedstrijd een mooi vervolg in de rest van de competitie!

Omdat de competitie twee weken stil ligt ga ik twee weken lang tig keer naar de stand kijken. Over drie weken zullen we de competitie hervatten en staat de verre uitwedstrijd tegen FC Assen op het programma.

Namens de verslaggever: Nanko