2 - 0

LEO (Loon) JO19-1

Onder 19, JO19-1, 1e klasse 07

9 december 2017 13:30

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het najaarsdeel van onze competitie op het programma. En dat werd een bijzondere afsluiting. Dat begon al met het feit dat Waicheong vandaag de coaching voor zijn rekening nam aangezien de vaste trainers besloten een weekendje weg te gaan dan wel te moeten werken. Voor aanvang van de warming up werden de bedoelingen van de coach door hem uiteengezet en de opstelling gemotiveerd. Na de warming-up en de pascontrole door de scheidsrechter werd er begonnen aan de wedstrijd. De eerste helft was redelijk gelijkopgaand al moet worden toegegeven dat v.v Gorecht JO19-2 iets gevaarlijker was en werd er gerust met een 2-0 tussenstand. In de rust werd er het een en ander omgezet om te proberen de tweede helft terug te komen in de wedstrijd. Dit liep echter even iets anders. Want na amper vijf minuten spelen in de tweede helft barstte er een hagel/sneeuwbui los wat de scheidsrechter er toe dwong om de wedstrijd stil te leggen. Na kort schuilen met elkaar in de dug-out werd er besloten toch eerst de kleedkamer op te zoeken en daar te gaan wachten tot het droog zou worden. Droog werd het redelijk snel echter was toen het kwaad al geschied. Het groene kunstgrasveld was namelijk in korte tijd omgetoverd in een witte piste. Verder spelen was dan ook niet meer verantwoord. Na overleg tussen beide ploegen en de scheidsrechter werd besloten om de 2-0 stand als eindstand te noteren. En dat was dan plots het einde van de eerste seizoenshelft. Een periode met wisselende resultaten. Teleurstellende nederlagen maar ook mooie overwinningen. Nu eerst een poosje rust en dan pakken we in januari de draad weer op. Over enkele weken weten we overigens tegen welke tegenstanders we in het voorjaar gaan spelen.
Rest op dit moment niets anders dan iedereen alvast fijne feestdagen te wensen en tot in 2018!