32'

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 09

7 oktober 2017 9:00

wedstrijdverslag over de wedstrijd van gisteren tegen vv Annen JO11-1...

Opnieuw was het vroeg opstaan vanmorgen. Iets waar de meningen van de spelers van LEO JO11-1 nog over verdeeld zijn, helaas zal dat toch nog vaak voor gaan komen dit seizoen en daar hebben we het mee te doen… Om 8.00u. vertrokken de spelers en trainers richting Annen. En ja, ook vandaag nóg steeds geen makkelijke tegenstander voor LEO. Het zou erg mooi zijn als vandaag de eerste punten binnengehaald konden worden!
Toen we om kwart over 8 aankwamen op het sportpark van vv Annen bleek dat de wastas met de wedstrijdtenue ’s nog in Assen op zich liet wachten… Geen relaxte en ideale voorbereiding dus, toch maar even snel een warming-up in de trainingspakken doen. Nadat de wastas uiteindelijk ook gearriveerd was werd snel de wedstrijdkleding aangetrokken. Na een kleine uitloop klonk om 10 over 9 het startsignaal. Wat in de vorige 2 competitiewedstrijden misging moest vandaag voorkomen worden, maar toch gebeurde het ook bij deze wedstrijd weer… Binnen 5 minuten wist Annen 2x de bal tegen de touwen te werken. Hoe het kan, het blijft een lastige vraag……… Na een kleine dip moest er toch weer door gevoetbald worden. Er werden meer kansen gecreëerd door LEO, in de 9e minuut wist Levi vanuit een voorzet, met wat geluk de bal via de tegenstander in het doel te schieten: 2-1. Helaas viel nog geen 2 minuten later ook alweer de 3-1 voor vv Annen. Gelukkig gingen de koppies niet hangen. Er werd geknokt om terug te komen op een gelijkspel. En dit gebeurde ook door 2 snelle doelpunten van Levi, die na 2 goede aanvallen dus ook beloond werden! Helaas werd kort voor rust nog door vv Annen de 4-3 gemaakt. Met een 4-3 ruststand werden de kleedkamers opgezocht. Aan de trainers de taak om de teleurgestelde koppies op te beuren voor de 2e helft, want alles was nog mogelijk. Met een andere opstelling werd de 2e helft met positieve moed gestart! De verandering in de opstelling had wel degelijk effect, toch wist Annen nog in de 32e minuut de 5-3 te maken. LEO begon zelf meer kansen te creëren, echt grote kansen! Helaas zat het (wederom) niet mee met het afronden van de kansen, door goed keeperswerk van de keeper van Annen en met behoorlijk wat geluk van de doelpalen wou de bal er maar niet in… Het einde naderde en Annen begon hem steeds meer te knijpen omdat LEO gevaarlijker werd, helemaal toen Oscar vanuit een corner de bal nog binnen wist te koppen, wat de stand op 5-4 bracht. Er waren nog 2 minuten te spelen, maar helaas liep het klokje van de scheidsrechter (die overigens wel een prima wedstrijd floot) eerder af en dus gingen die 2 minuten niet meer door… Een dikke telleurstelling en wederom ook onnodig. Volgende week zullen we er alles aan moeten doen om de 2 vroege tegengoals te voorkomen! Op naar volgende week en hopelijk weten we dan ons eerste succes te boeken in de najaar competitie… Volgende week spelen we thuis (8.45u. tegen Peize JO11-1) We weten dat we het kunnen, want ook vandaag waren er genoeg kansen en werden er met vlagen goede dingen vertoond!

Namens de verslaggever: Patrick ????