WEDSTRIJDVERSLAG ZATERDAG 11 NOVEMBER ?

Het was de afgelopen weken wat stil aan onze kant. Drie weken hebben we geen voetbalwedstrijd gespeeld. Maar afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer!

Dat we al een tijdje onze geleerde voetbalkunsten van de trainingen niet in de praktijk konden brengen, was dan ook wel te zien.

Oké oké, zo dramatisch was het nou ook weer niet

De eerste helft moesten we gewoon flink op gang komen en waren de dames van Witteveense Boys beduidend beter. Het werd algauw 0-1 en zo gingen we ook de rust in.

In de 2e helft was de tegenstander ons nog steeds te vlug af en scoorden zij nog eens, 0-2. Gelukkig vonden we na een aantal minuten onze kracht weer terug en maakte Rianne Roggema een leuke doelpunt, waardoor het 1-2 werd. Dit gaf ons een flinke boost en maakte dat we meer kansen creëerden om te scoren. Het werd flink spannend en we hadden allemaal de hoop om het spel gelijk te maken. Helaas werd het ons niet gegund (Larisa Visserdeed bijvoorbeeld een dappere poging, maar helaas raakte de bal de lat...).

Toen maakte Witteveense Boys nog een doelpunt en nog een en kwamen we met 1-4 achter te staan. We hebben nog hard gestreden, maar naarmate de 90 minuten naderde, verslapte onze spel. Met ietwat hangende hoofdjes verlieten we het veld.

Sidenote: onze trainer Frank Roewen is 2 dagen voor de wedstrijd voor de 2e keer papa geworden. Hij was tijdens de wedstrijd (terecht) aan het genieten van zijn nieuwe gezinslid en was dus niet met ons. Ik denk dat we gewoon zijn peptalk voor de wedstrijd en in de rust gemist hebben...

Frank, bij deze namens ons allemaal: van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder! ??

Tekst: Martine Veenstra-Modderman