Leon Nanninga

opmerkingen

Annet van der Velden ontbreekt bij de spelers, graag toevoegen!

Opstelling

Oh yeah! Wij hebben weer wat te vieren ?? De wedstrijd van afgelopen weekend tegen The Knickerbockers hebben wij gewonnen met 3-2!

Het was wederom een natte druilerige boel op het veld, maar dat hield onze strijdlust niet tegen!

De eerste 20 minuten speelden wij goed en straalden we kracht uit. Helaas kakten we na die 20 minuten flink in en daar maakte de tegenstander even flink gebruik van. We kwamen met 0-1 achter te staan.

Dat gaf ons een kleine dip, maar na een kwartier maakte de tegenstander een overtreding in het strafschopgebied. We kregen een penal! Rianne Roggema schoot de bal met een krachtige zekerheid het niet in. 1-1!

Blijkbaar hadden we dat even nodig, want na enkele minuten maakte Iris Bontekoe een prachtige doelpunt! Woeh, we gingen de rust in met een kleine voorsprong, 2-1.

Na de rust speelden beide partijen een lekker potje voetbal. We gingen gelijk op en creëerden beide kansen. Helaas brak de tegenpartij een keer door en kwamen we gelijk te staan, 2-2.

Nu werd het spannend. We roken allebei een klein beetje de winst en daar werd hard om gestreden! Met nog zo'n 30 minuten speeltijd kon er nog van alles gebeuren...

Uiteindelijk, in de 86e minuut en na een tal van corners, plaatste Larisa Visser de bal prachtig voor het doel en maakte Jeannet Osazee-Aardema het af (met de toppen van haar tenen ??) Yesss 3-2!

We moesten nog een paar minuten en het werd echt bloedstollend spannend. De wissels en trainer Frank Roewen zaten nagel bijtend in de dugout, maar uiteindelijk gingen we met de winst naar huis! Woehoeee, hallo 3 punten!

Tekst: Martine Veenstra-Modderman