eigen

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

??? Ja hallo, daar zijn we weer hoor! Jaja, het was even geleden, maar met de winterstop (we hielden even een winterslaap), de russische beer (op mysterieuze wijze hield hij blijkbaar geen winterslaap) enzo hebben we een tijd lang geen wedstrijden gespeeld en was het hier ook even stil.

Afgelopen zaterdag mochten we dan eindelijk weer aan de bak. We moesten tegen de koploper: G.V. Groen Geel VR4. Poeh wat was dat een spannende pot!

We krijgen van onze trainer Frank Roewen de opdracht om eens de volle 90 minuten goed te spelen. Ja, klinkt logisch he?! Maar het is namelijk zo dat we in onze meeste wedstrijden de eerste 30 minuten goed spelen en dat we daarna (echt, je kunt er de timer gelijk op zetten) als zoutzakken neerploffen en amper vooruit te branden zijn. Geen flauw idee waarom dat steeds gebeurt. Maar goed, dit keer waren we vastbesloten de opdracht goed uit te voeren en… dat deden we!

We vochten 90 minuten knijters goed! Oké, in de tweede helft zwakten we wel wat af, maar we speelden super goed. We kunnen zelfs zeggen dat we beter waren dan de tegenstander. Behalve dan dat zij hun aanvallen in de laatste 20 minuten wisten af te maken. Wij hadden ook heel veel kansen gehad, maar het puntje op de i, de kers op de taart, vergaten wij even. Noor Felix had 2 prachtige doeltrappen, maar beide keren op de paal. Onze ster in koppen Rachel van der Schee had een prachtige kopbal richting doel, maar miste. De bal wist, via een prachtige pass, voorzet en trap op doel van Rachel van der Schee, Martine Veenstra-Modderman en @Iris, ook het net niet te vinden. Vele kansen, maar helaas geen doelpunten. En daar win je de pot niet mee, hoe goed gespeeld ook. Eindstand: 0-2 dus

Helaas geen punten voor ons. Maar, zeiden we, dat komt natuurlijk omdat onze opdracht was: speel 90 minuten goed. En niet: speel 90 minuten en scoor om het leven. Nee, doelpunten maken werd ons niet opgedragen dus Frank Roewen… haha nee gekheid. Volgende wedstrijd gaan we weer net zo knallen als afgelopen zaterdag en reken maar dat de bal het net vindt!