21 oktober 2017 14:45

Accommodatie

Onbekend

LEO 6 - LTC 5 4-1!

Het begon (zoals bijna iedere wedstrijd) weer dramatisch. Binnen 2 minuten stonden we 0-1 achter. Maaaaaar toen begonnen we te voetballen, Dani Rozema werd neer gehaald in de 16 meter en we kregen een penalty. 1-1 door Stan Holtjer! Daarna zijn we niet meer in de problemen gekomen, en hebben we in de tweede helft orde op zaken gesteld. Na een fout van de keeper van LTC kon Leon merema de bal over de keeper heen schieten! 2-1! Het gevoel dat we niet meer konden verliezen overheerste op dat moment, na goed druk zetten op de keeper kon Dani Rozema de bal afpakken en er 3-1 van maken. En dan, HET moment van de wedstrijd: Lars ten Brink stuurde met een schijnbeweging de gehele achterhoede het bos naast het kunstgras veld in, met een geplaatst balletje in de verre hoek maakte hij er 4-1 van. Het vermelden waard: Patrick Bodde schoot een bal over het vangnet van 4 meter afstand.

Man of the match: LEO 6!