Vrouwen, VR1, 5e klasse F

30 september 2017 14:30

Opstelling LEO (Loon) VR1

Woehh onze eerste 3 punten van dit seizoen zijn binnen! ??

Ondanks het druilerige en ietwat deprimerende weer hebben wij gisteren van F.V.V Foxhol VR1 gewonnen! Door de regen was het veld erg nat en drassig en konden we in sommige hoeken bijna zwemmen, maar we hebben samen onze schouders eronder gezet en met 0-5 gewonnen!

Rachel van der Schee scoorde het eerste doelpunt en die van Suzanne de Boer volgde al snel. We gingen uiteindelijk met 0-3 de rust in, omdat de tegenpartij een eigen doelpunt maakte uit een voorzet van Rachel.

In de 2e helft maakte Rianne Roggema een prachtig doelpunt en kwam de stand op 0-4 te staan. Even later gaf Rianne een mooie voorzet vanuit een corner die wij helaas zelf niet in het doel wisten te plaatsen. Dat deed de tegenstander voor ons. De dames van F.V.V maakten wederom een (ietwat ongelukkige) eigen doelpunt.

Zo hebben we uiteindelijk met 0-5 gewonnen ??

We hebben daarnaast nog behoorlijk wat kansen gehad om te scoren, maar door het natte en drassige veld was het best pittig voetballen...

Wat trouwens nog wel gezegd moet worden, is dat de tegenpartij met 10vrouwen de wedstrijd hebben gespeeld. Wij vonden de dames van F.V.V Foxhol erg sportief en ondanks dat ze met 1 minder speelden en ze achter kwamen te staan, bleef de sfeer heel positief! Dat vonden we tof en, ondanks de neerdruppelende regen, heerste er een gezellige sfeer tussen beide partijen en hebben we een lekker potje kunnen voetballen.

Yesss onze eerste drie punten zijn binnen! En dat maakte ons zo blij dat we spontaan de hoeken van het veld indoken ?