...
46'

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 09

23 september 2017 10:00

Na de bekerwedstrijden, moesten we vandaag de competitie aanvangen. We hadden de hele week goed getraind en de zure uitschakeling verwerkt. We waren dus vol goede moed. Weliswaar moesten we tegen een zeer sterke tegenstander spelen, wij hadden in de beker laten zien tot mooie dingen in staat te zijn. LTC dus de tegenstander van vandaag. Een bekende ploeg waar we voor de zomerstop al van hadden verloren. Toen kregen we een aantal goals tegen uit corners. De trainer hield dit dan ook de jongens voor tijdens voorbereiding. Echter of de oren nog niet open waren of dat we nog niet scherp waren, maar in minuut 2 hadden we al een goal tegen via een …………..corner. De eerste helft speelden we niet als de ploeg die de laatste weken uitstekend heeft gespeeld in de beker. We speelden met een rugzak op. In de 21ste minuut werd de 2-0 gemaakt door LTC via een……………………….corner. Tja. Ietwat gelukkig kwamen via een vrije bal toch weer terug in de wedstrijd. Oscar schoot de bal in de goal. Een matige eerste helft. Tuurlijk hebben we onze kansen gehad. Twee schoten op de lat, maar al met al toch een teleurstellende eerste helft. In de rust werden de koppies leeg gemaakt en probeerden we onze rug te rechten. De tweede helft zag er in zijn geheel een stuk beter uit. Dat het niet met het gewenste resultaat was dat kan geburen, er werd echter nu voor elke meter gevochten en veel geconcentreerder gespeeld. Het lukte maar niet om die gelijkmaker tegen de touwen te werken. In minuut 45 en 46 kregen we de mokerslag in de vorm van de 3-1 en 4-1. Aan het eind van de wedstrijd scoorde Rijan nog wel de 4-2, maar deze goal was er alleen voor de statistieken. Al met al een valse start van de competitie. Jammer, maar dat kan gebeuren. We moeten wel leren goed naar de trainer te luisteren wat hij aangeeft en meteen bij het beginsignaal scherp te beginnen. Voor de positivo’s onder ons, de oefenwedstrijd verloren we met   6-1 en nu was het 4-2, ik zie verbetering. Volgende week wacht meteen weer een sterke tegenstander. De koploper Stadskanaal komt dan op bezoek op het prachtige sportpark Marsdiek.