Onder 19, JO19-1, 1e klasse 07

14 oktober 2017 10:30

BSVV JO19-1 - LEO JO19-1 2 - 4

Ja hoor, na twee mindere verlies partijen vandaag weer de volle winst voor onze boys.
Het goede gesprek van afgelopen week heeft direct geleid tot resultaat. Een super gemotiveerd team begon vanmorgen om half 11 aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap werd er direct door ons gevoetbald. Een groot verschil met de afgelopen wedstrijden. We speelden met overzicht en konden de bal in de ploeg houden. Vanuit een hoekschop wist Wim in de 10e minuut keurig bij de eerste paal te scoren. Dit gaf nog meer goede moed. We bleven voetballen en konden BSVV opvangen. Weinig kansen in de eerste helft weggegeven. Zelf de kansen gehad om de score voor rust naar 0-3 te brengen. Helaas de keeper en de lat verhinderden dat. In de rust de eerste helft geëvalueerd en afgesproken om op dezelfde wijze de tweede helft in te gaan. De boys gewezen op het gevaar dat de tegenstander vanaf de aftrap vel zou zijn om de gelijkmaker te maken.......... En inderdaad. En goede start van BSVV zorgde ervoor dat we gedurende de eerste 10 minuten de grip op de wedstrijd even verloren. Twee aanvallen resulteerden in een snelle 2 - 1 achterstand. Maar de boys lieten het hoofd niet hangen en voelden dat er deze dag meer in zat. We bleven goed voetballen. Een mooie aanval door het midden,Koen werd weggestuurd middels een schitterende pass van Daniël.
Hij ontdeed zich van zijn tegenstander en scoort koelbloedig de 2- 2. Nog geen 10 minuten later was het weer raak. Koen werd op de rand van de 16 gevloerd. Vrije trap die door Manuel via de muur goed werd binnen geschoten 2 - 3. We voelden dat BSVV het moeilijk had. Kwamen niet echt heel gevaarlijk meer voor ons doel. Door wat slordigheden brachten we onszelf nog een paar keer in de moeilijkheden maar onze drive naar voren bleef bestaan. Een prachte combinatie van Koen en Daniël. Daniël kreeg een opgelegde kans voor de 2 - 4 maar hij faalde. Echter nog geen twee minuten later maakte hij dit op voortreffelijke wijze goed. Een goed lopende aanval van ons. Een pass vanaf links naar de op rechts vrij staande Daniël werd door hem op geweldige wijze afgemaakt. Een lobje over de keeper.
TOP gedaan en een terechte eindstand van 2-4.
Een goed pot gespeeld boys. Hartelijk dank ook aan Stan, goede pot in de goal en Bas van LEO JO-17.
En natuurlijk niet te vergeten onze vaste schare supporters die elke week wel groter lijkt te worden.
Tot over twee weken. Thuis wedstrijd tegen Borger JO-19-1.