Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

LEO Loon O17-1 wint met dank aan 3 penalties in eerste helft en krijgt zicht op bovenste posities

Onbekend

Vandaag stond een cruciale wedstrijd op het programma tegen De Weide O17-2. Dit team stond 5e en LEO stond daar een paar plaatsen onder. De winnaar zou goede stappen maken om zicht op de top te krijgen.

De beter voetballende ploeg was LEO. Na vele kansen te hebben gemist, kreeg LEO achter elkaar 2 penalties die door respectievelijk Bas van Giersbergen en Thijs Bos werden verzilverd. Daarna was het Ryan Bolt die met een mooi doelpunt en nog een penalty de 4-0 voorsprong bij rust op de borden bracht. Daarvoor had keeper Stan Bos in een 1 op 1 duel waarbij een aanvaller vrije baan naar het doel had met een mooie ingreep de doelrijpe kans geneutraliseerd. Na rust ging LEO verder. Sil Aikema en 2 doelpunten van Matthijs Braam brachten een 7-1 eindstand. Door een te zachte terugspeelbal van onze immer solide spelende Jesse van der Zeijden kon De Weide de eer nog redden bij een 6-0 stand. Alle spelers hadden we hier kunnen noemen, want iedereen heeft zijn beste beentje bijgezet deze wedstrijd. LEO heeft met deze wedstrijden de lijn omhoog ingezet met voorlopig een 5e positie.