Wedstrijdverslag v.v. LEO JO11-1 - FC Assen JO11-1

Onder 11, JO11-1, Groep 1 28

16 september 2017 8:45

Scheidsrechter

Erwin Bos

Hieronder het wedstrijdverslag van de 3e bekerwedstrijd tegen FC Assen JO11-1!!!

Vandaag was het de zaterdag van erop of eronder in de bekercompetitie! Vanmorgen om kwart voor 9 stond alweer de derde bekerwedstrijd van de poulefase op het programma van v.v. LEO JO11-1. Na vandaag zou duidelijk gaan worden wie verder mag bekeren en wie zich alleen nog maar op de competitie hoeft gaan te focussen. Om 8.45u. werd de wedstrijd afgetrapt. Helaas moesten we het vandaag zonder Levi,... Danyan en Dirk doen. Hiervoor hebben we gelukkig 2 vervangers (waarvoor onze dank) kunnen regelen: Jayden en Jelani uit LEO JO11-2! Al in de eerste minuut kwam er na goed samenspel een grote kans voor LEO, een afstandschot die via een voetje van richting veranderde en er nog bijna invloog! Bijna... Na deze kans wist FC Assen de boel achterin meer op slot te gooien, waardoor er in de eerste helft niet heel veel meer gebeurde op de helft van de tegenstander. Aan onze kant was FC Assen een paar keer nog gevaarlijk dichtbij een doelpunt, maar onze nummer 1 op de lijn wist dit tot meerdere malen steeds te voorkomen! Met een 0-0 ruststand werden na 25 minuten de kleedkamers opgezocht, het ging niet slecht maar het kon beter volgens iedereen! Meer kansen creëren, meer op doel schieten en simpel blijven voetballen! Dat werd in de 2e helft ook meer gedaan. In de 33e minuut wist Sil tot een schot te komen die precies goed in het hoekje viel, eindelijk de 1-0 op ‘t scorebord! Dit moesten we nog een dik kwartier zien vast te houden, het zou lekker zijn als er nog 1 binnen zou vallen… FC Assen kreeg in de 2e helft 2 grote kansen, die ze gelukkig niet meer wisten te benutten. Het was af en toe even billen knijpen met het aantal wissels die we hadden maar uiteindelijk hebben we het gered. Het bleef bij 1-0, na 2x25 minuten was daar het eindsignaal en was de overwinning binnen!!!

Nu was het nog afwachten wat ACV JO11-1 tegen LTC JO11-2 zou gaan doen, ACV moest (om door te gaan) ons doelsaldo van 12+ zien te verbeteren. Dit was eigenlijk niet meer mogelijk, dachten we… Maar het gene wat onmogelijk “was” is toch gebeurd, ACV wist LTC namelijk met 13-1 te verslaan… Met 1 doelpunt meer is ACV JO11-1 op doelsaldo als eerste geëindigd in deze bekercompetitie en dus zijn zij door. Ondanks dat we de volgende ronde niet gehaald hebben kunnen we zeker tevreden zijn over wat we al voor prestaties hebben neergezet in de beker: Een 0-12 overwinning op LTC JO11-2, gelijkspel tegen ACV JO11-1 en een 1-0 overwinning op FC Assen JO11-1!!!

Even balen! Het slechte hiervan snel vergeten, de mooie prestaties ervan onthouden en dan op naar de eerste competitiewedstrijd tegen LTC JO11-1!

Namens de verslaggever: Patrick