LEO (Loon) JO19-1

Onder 19, JO19-1, Groep 1 26

16 september 2017 14:30

FC Assen JO19-1 - LEO JO19-1 3 - 1
Ook onze derde en laatste beker wedstrijd is het ons niet gelukt om de winst mee naar Loon te nemen. Na een goed begin van onze kant wisten we de eerste 10 minuten enkele kansen te creëren. De voorsprong hing in de lucht echter de bal ging een paar keer net over het doel. FC Assen kwam wat beter in het spel en wist twee keer te scoren uit een paar zwakke momenten van ons. De 3-0 rust stand was ietwat geflatteerd omdat ook wij vlak voor de thee nog een opgelegde kans kregen. Na de rust ging het gelijk op en waren we zeker niet de mindere. Kansen over weer wat een kwartier voor het eindsignaal ons een goede goal opleverde. Manuel Vlieg schoot in na een goede combinatie. Een tweede goal voor ons was mogelijk geweest omdat we er nog even vol voor gingen. Uiteindelijk toch een 3 - 1 eindstand. Veel geprobeerd in deze beker cyclus, veel geleerd en nog veel te leren. Volgende week zaterdag onze eerste competitie wedstrijd thuis tegen Zuidlaren. Vol goede moed en een juiste instelling gaan we aan deze klus beginnen.
Wederom Dank aan onze supporters die in de stromende regen ons weer aangemoedigd hebben.