ST Rolder Boys JO11-1

2 - 4

LEO (Loon) JO11-1

1 juli 2017 10:00

Vandaag werd om 10.00u. afgetrapt op "sportpark Boerbos", voor de 3e oefenwedstrijd van vv LEO JO11-1! Dit maal tegen het nieuwe Rolder Boys E1!

Er werd vanaf het begin goed gevoetbald. Al snel kwamen we op een 0-1 voorsprong, maar niet veel later wist Rolderboys terug te komen met 2 tegengoals... Doordat we zijn blijven voetballen zoals we ook begonnen zijn, kregen we veel kansen! Voordat we de rust in gingen viel gelukkig nog wel de gelijkmaker: 2-2 ruststand! ? ?? ??

Wij waren de betere ploeg in de eerste helft, zo gingen we ook de 2e helft in. Het eerste kwartier van de tweede helft werd er niet gescoord waardoor het af en toe nog wel een beetje spannend bleef.. Uiteindelijk kwam 10 minuten voor tijd toch de voorsprong voor LEO. Er waren nog 10 minuten te spelen, waarin het steeds fysieker werd... Vlak voor tijd viel ook nog de 2-4! Na een hele mooie wedstrijd met goed voetbal en weer veel strijd is de derde oefenwedstrijd geïndigd in een mooie 2-4 overwinning!!! ?? ? ?? ?? ?? #vvLEOJO11-1