Datum

14 juni 2017

Accommodatie

Onbekend

Helaas is de oefenwedstrijd van gisteren, tegen het nieuwe LTC JO11-1verloren met 1-6. We konden maar niet echt lekker in de wedstrijd komen... We gaven LTC met name in de eerste helft vaak de kans om op ons doel te schieten, die hier meerdere malen dankbaar van hebben weten te profiteren! Na de rust hebben we besloten om een iets andere opstelling te gebruiken waardoor het al beter ging in de 2e helft! We kwamen in de 2e helft meer aan het voetballen toe, waaruit nog een aantal grote kansen ontstonden, door goed keeperswerk van de keeper van LTC wisten we van deze grote kansen maar 1 te scoren... Eindstand: 1-6

De wedstrijd en uitslag maar snel vergeten en de dingen die we kunnen verbeteren, gaan we meenemen in de trainingen en volgende wedstrijden van v.v. LEO JO11-1!!! ????????